14 Temmuz 2023, Cuma - 19:46

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Fotoğraf Galerisi

Geleneksel Sonbahar Buluşması #23 Gecesi

İletişimliler Vakfı (İLEV) tarafından Geleneksel olarak düzenlenen sonbahar buluşmasında 1969 mezunlarının 50’nci yılı, 1979 mezunlarının 40’ncı yılı, 1994 mezunlarının 25’inci yılı düzenlenen akşam yemeğinde kutlandı.

61 Fotoğraf

Geleneksel Sonbahar Buluşması #23

İletişimliler Vakfı’nın (İLEV) her yıl düzenlediği Geleneksel Sonbahar Buluşması’nda mezunlar 23’üncü kez bir araya geldi. İLEF‘te buluşan mezunlar hasret giderirken, temsili diploma ve kep fırlatma töreninin ardından mezun oldukları fakülteyi gezdi.

79 Fotoğraf

Ankara'da Emek ve Dayanışma Günü 2019

Emek ve dayanışma günü 1 Mayıs, Ankara Anadolu Meydanı’nda kutlandı. Her sene 1 Mayıs için kortej oluşturan İLEF’liler bu sene Çağdaş Gazeteciler Derneği ve Türkiye Gazeteciler Sendikası ile yürüdü.

19 Fotoğraf

Geleneksel Sonbahar Buluşması #22

İLEV tarafından düzenlenen Geleneksel Sonbahar Buluşması’nın 22’ncisi, her yıl olduğu gibi İLEF’teki temsili diploma töreninin ardından akşam kokteyl ve yemekle devam etti. Fakültede başlayan neşeli anlar akşam yapılan yemekte yerini çoşku ve eğlenceye bıraktı.

169 Fotoğraf

GÖRÜNÜM Moskova’daydı

Türkiye’de ulusal yayın yapan medya kuruluşlarından 26 gazetecinin katıldığı Moskova’daki programa davet edilenler arasında GÖRÜNÜM de vardı.

26 Fotoğraf

Güney Koreli öğrenciler Ankara'yı ziyaret etti

Güney Kore Busan Üniversitesi Türkoloji 2. sınıf öğrencileri, Türk kültürünü tanımak için Türkiye'ye geldi. Ankara, Kapadokya ve İstanbul'u ziyaret edecek olan öğrencilerin ilk durakları Ankara'ydı. Koreli misafirler, GÖRÜNÜM muhabirleri ve İLEFANKARA öğrencileri eşliğinde Ankara’nın tarihi, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgi edindiler.

26 Fotoğraf

Meslekte 50 Yıl Onur Günü 2018

İletişimliler Vakfı tarafından düzenlenen Meslekte 50 Yıl Onur Günü töreninde, mesleklerinde 50 yılı tamamlayan ustalara ve İLEF atölyelerindeki öğrencilere ödülleri verildi.

25 Fotoğraf

İLEF'in 50. yıl resepsiyonu - 2

İLEF, kuruluşunun 50. yıldönümünü görkemli bir resepsiyonla kutladı. Resepsiyona fakültenin eski mezunları ve dekanları ile gazeteciler, yazarlar ve çeşitli üniversitelerin öğretim üyeleri de katıldı.

169 Fotoğraf

21. Geleneksel sonbahar buluşması yapıldı

İLEF’in ilk mezunları ile 1975, 1990 yılı mezunları, 21.si düzenlenen Geleneksel Sonbahar Buluşması’nda bir araya geldi.

14 Fotoğraf

İLEF'in 50. yıl resepsiyonu

İLEF, kuruluşunun 50. yıldönümünü görkemli bir resepsiyonla kutladı. Resepsiyona fakültenin eski mezunları ve dekanları ile gazeteciler, yazarlar ve çeşitli üniversitelerin öğretim üyeleri de katıldı.

43 Fotoğraf

Ürgüp - Göreme - Manavgat gezisi

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, 19-22 Eylül 2015 tarihleri arasında “Ankara Üniversitesi Uyum ve Kültürler Arası Kaynaşma Gezisi” adında ücretsiz Ürgüp - Göreme - Manavgat turu düzenledi.

63 Fotoğraf

Cebeci'de kar savaşı

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü'ndeki fakülteler arasında kar savaşı yapıldı.

68 Fotoğraf

Ankara’da ‘İşçinin Emekçinin Bayramı’

Taksim’deki polisin aksine Başkent alanlarında 1 Mayıs’ın sahibi olan emekçiler vardı.

14 Fotoğraf

 Ankaralı kadınlar sokağa çıktı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Ankara’da büyük coşkuyla kutlandı.

13 Fotoğraf

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlar sokaklara çıktı. Kadına yönelik cinsel, ulusal, sınıfsal sömürüye tepki gösteren kadınlar, Ankara Kolej Meydanı’nda toplanarak Ziya Gökalp Caddesi’ne yürüdü.

15 Fotoğraf

İLEF öğrencilerinden 8 Mart'ta dilek ağacı

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) öğrencileri, Toplumsal Cinsiyet ve Medya dersi kapsamında dilek ağacı yaptı. Kadınlar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde isteklerini dilek ağacına astı.

6 Fotoğraf

İLEF, Uluslararası Feminist Forum'a ev sahipliği yaptı

Kaos GL’nin düzenlediği Uluslararası Feminist Forum ilk günü Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi’nde gerçekleşti.

12 Fotoğraf

İnsanlık suçuna zaman aşımı

11’inci Ağır Ceza Mahkemesi Sivas katliamını insanlık suçu kapsamına almasına rağmen davanın zaman aşımına uğramasına karar verdi.

28 Fotoğraf

4+4+4 protestosuna polis müdahale etti

4+4+4 yasa teklifini protesto eden KESK'lilere polis müdahale etti. Kızılay Meydanı'ndan TBMM'ye yürümek isteyen gruba polisin müdahalesi sert oldu. Eylemcilerin taş, şişe ve sopa attıkları gösteride polis, tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Müdahale sırasında çevredeki vatandaşlarda biber gazından etkilendi.

15 Fotoğraf

CHP grup toplantısını Tandoğan meydanında yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısını Tandoğan Meydanı'nda düzenledi. CHP'li binlerce vatandaşın yanı sıra birçok milletvekili de mitinge katılanlar arasındaydı.

17 Fotoğraf

KESK üyeleri Ankara’da 4+4+4′ü protesto etti

Zorunlu eğitimin 12 yıla çıkartılmasını öngören yasa teklifi ve kamu görevlileri sendikaları kanununda değişiklik yapılmasına ilişkin yasa tasarısını protesto eden yüzlerce KESK üyesi ve birçok sivil toplum kuruluşu GMK Bulvarı'nı 30 saat boyunca trafiğe kapattı.

17 Fotoğraf

12 Eylül darbesi yargılanıyor

12 Eylül askeri darbesini yapmakla suçlanan Kenan Evren ve Tahsin Şahinkaya’nın yargılanacağı dava Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı. Ankara Adliyesi’nin önünde toplanan darbe mağdurları, Evren ve Tahsinkaya’yı protesto etti ve gün boyunca adliyenin önünden ayrılmadı.

15 Fotoğraf

Bangladeş Başbakanı Hasina, ATAUM'a konuk oldu

Bangladeş Başbakanı Sheikh Hasina, Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi’nde bulunan ATAUM’da "People’s Enpowerment" adlı konferansa katıldı. Ankara Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Cemal Taluğ’un da katıldığı konferansta, Bangladeşten gelen bir çok katılımcı da yer aldı.

11 Fotoğraf

Gücünüz 1 milyar kadına yetsin

Kadına yönelik şiddete karşı farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen "One Billion Rising" adlı organizasyona Ankaralı kadınlar da dans ederek katıldı.

27 Fotoğraf

Başkent'te kürtaj yasağına tepki

Ankaralı kadınlar kürtajın yasaklanmasını öngören yasa tasarısına tepki göstermek için Kolej Meydanı'na yürüdü.

10 Fotoğraf

İLEF'te oryantasyon programı

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne 2012 yılında giriş yapan öğrenciler için Uyum dersi kapsamında fakülte tanıtımı gerçekleştirildi.

10 Fotoğraf

Üniversitede alternatif açılış

Ankara Üniversitesi'nin akademik yıl açılış programına Başbakan Erdoğan'ın davet edilmesi üzerine Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde 'alternatif açılış' programı düzenlendi.

18 Fotoğraf

Paylaş

Kısa Adres: http://gorunum.tk/453
Yol: Ana sayfa » Fotoğraf Galerisi