16 Temmuz 2023, Pazar - 12:49

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Doç. Dr. Burcu Şimşek İLEF’e konuk oluyor

Tarih: 08 Mart 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 101

İLEF Mahmut Tali Öngören Sinema Salonu’nda yapılacak “İletişim Çalışmaları Bağlamında Dijital Hikaye Anlatımı: Kavramlar ve Türkiye Deneyimi” başlıklı söyleşide Doç. Dr. Burcu Şimşek’i konuk alıyor.

Mahmut Tali Öngören Sinema Salonu’nda 11 Mart saat 11.00’de düzenlenecek olan söyleşiye, Hacettepe Üniversitesi İletişim Bilimleri Bölümü Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Burcu Şimşek, yeni kitabını konuşmak için konuk olacak. Geçtiğimiz yıl yayınlanan “İletişim Çalışmaları Bağlamında Dijital Hikaye Anlatımı: Kavramlar ve Türkiye Deneyimi” kitabı üzerine yapılacak olan etkinlik, Alternatif Bilişim Derneği, Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Dijital Hikaye Anlatımı Atölyesi ve NETlab Yeni Medya Araştırma Laboratuvarı ortaklığında düzenleniyor.

John Hartley’in önsözü ile yayınlanan kitap için Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim üyelerinden Dr. Şengül İnce’nin kaleme aldığı inceleme yazısında şu ifadeler yer alıyor:

“Şimşek, kitabı okumayı başladığınızda nasıl bir hikâye okuyacağınıza dair ipuçları veriyor ‘Yola Çıkarken’ adlı giriş bölümünde. Kitabın kapak fotoğrafında yer alanların hikayeleri, aynı zamanda kitabın yazarının kendi hayat hikâyesini de belirliyor. Yollarda, farkı ülkelerde, farklı kültürlerden tanışılanlarla kurulan ve yazılan bir hikâye. Haliyle hikâyenin pek çok tarafı var, taraflar hikâyeleri paylaştıkça çoğalıyor, yayılıyor. Şimşek de bu kitabı, hem hikâyeyi daha fazla insanla paylaşmak hem de hikâyenin diğer taraflarına teşekkür için kaleme alıyor bir yandan.”

Kitaba şu adresten ulaşılabilir: https://ekitap.alternatifbilisim.org/dijital_hikaye_anlatimi.html

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/21981
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Doç. Dr. Burcu Şimşek İLEF’e konuk oluyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat