15 Temmuz 2023, Cumartesi - 21:27

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ankara’da ES-ES rüzgarı

Tarih: 06 Nisan 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 91

Ankara ekibi Osmanlıspor, liderlik açısından kritik olan Eskişehirspor maçını 4-2 kaybetti.

Spor Toto 1’inci Lig’in 28’inci haftasında Ankara Osmanlı Stadı, liderlik için mücadele eden Osmanlıspor ile küme düşme hattında yer alan Eskişehirspor’un mücadelesine sahne oldu. Eskişehirsporlu Emre Güral’ın 3 golle takımına galibiyeti getirdiği maçta Eskişehirspor, rahat bir galibiyet aldı.

Eskişehirspor geriye düştüğü ilk yarıyı önde kapattı

Hakem Bahattin Şimşek’in yönettiği mücadele saat 19.30’da başladı. Mücadelede ilk gol 20’nci dakikada Osmanlısporlu oyuncu Magaye Gueye’den geldi. Maçın 26’ncı dakikasında beraberliği yakalayan Eskişehirspor’un golünü ise Emre Güral attı. İlk yarıda normal sürenin bitmesine 1 dakika kala Eskişehir’i öne geçiren golü maçın ilk golünü kaydeden Emre Güral attı.

İkinci yarıda ise bu sefer Osmanlıspor’a beraberliği getiren gol, 78’inci dakikada Gueye’den geldi. Maçın 86’ncı dakikasında Osmanlıspor kalecisi Zydrunas Karcemarskas’ın yaptığı faul sonucunda Eskişehirspor, penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Emre Güral, kendisi ve kulübü adına 3’üncü golü kaydetti. Maçın skorunu belirleyen gol ise 90+4 dakikada Eskişehirsporlu Erdal Akdarı’dan geldi.

Eskişehirspor Antrenörü Çapa: “Sabredelim, sezonu güzel bir şekilde bitirelim”

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ligde kalmayı garanti etmeleri gerektiğini belirterek, “Son 4 maçta beklentilerin altında kaldık. Bunu açıklamak zordu. Bu 3 puan bizim beklediğimiz ama camianın beklemediği bir şeydi” dedi. Bu tür takımlara karşı oynamanın daha kolay olduğunu söyleyen Eskişehirspor Teknik Direktörü Çapa, bu tarz takımların belli oynama şekli olduğunu dile getirdi. Eskişehirspor taraftarının kendilerini yalnız bırakmadığını da vurgulayan Çapa, “Bazı gerçekleri camianın bilmesi lazım. Hayal kurmaktan, satmaktan vazgeçelim. Yaşananları biz yaşadık, siz takip ettiniz, duydunuz ama işin ciddiyetini anlayamadınız, anlatamadık. Eskişehir kadrosu bu ligde şampiyonluk için hala yeterli değil. İlk devreyi sadece 12 oyuncuyla oynadık. Onların hepsi bizim çocuklarımız. İnşallah bizim bu çocuklara sahip çıktığımız gibi onlar da bize sahip çıkar. Sabredelim, sezonu güzel bir şekilde bitirelim” ifadelerini kullandı.

Osmanlıspor Antrenörü Özköylü: “Bizim bugün kötü bir enerjimiz vardı”

Osmanlıspor teknik direktörü Osman Özköylü ise karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, maçın kendileri için hayal kırıklığı yarattığını söyledi. “Ligin zirvesine oynayan bir takım için içeride 3 maç kaybetmek beklenmedik bir şey” olduğunu söyleyen Özköylü, “İlk yarı attığımız gol dışında pozisyonumuz yok. İkinci yarı yaptığımız değişikliklerle oyuna tutunmaya çalıştık, direnç göstermeye çalıştık” dedi. Hakemlerin maç için “yetersiz” olduğunun vurgulayan Osmanlıspor Teknik Direktörü Özköylü, “Bizim bugün kötü bir enerjimiz vardı. Kaybettik, rakibimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki 6 haftaya bakacağız” açıklamasında bulundu.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/22530
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ankara’da ES-ES rüzgarı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat