27 Şubat 2026, Cuma - 06:42

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Adalet ve Demokrasi Haftası programı belli oldu

Tarih: 15 Ocak 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 94

Uğur Mumcu’nun katledildiği 24 Ocak’ta başlayıp Prof. Dr. Muammer Aksoy’un katledildiği 31 Ocak’a kadar süren Adalet ve Demokrasi Haftası’nda yapılacak etkinliklerin programı açıkladı.

Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı (um:ag) öncülüğünde düzenlenen 23. Adalet ve Demokrasi Haftası’nda yapılacak etkinliklerin programı açıklandı. Gazeteci-yazar Uğur Mumcu’nun katledildiği 24 Ocak’ta başlayıp İLEF’in eski öğretim elemanlarından da olan Prof. Dr. Muammer Aksoy’un katledildiği 31 Ocak’a kadar süren Adalet ve Demokrasi Haftası’nda toplam elli kurum çeşitli etkinlikler yapacak.

Hafta boyunca paneller, konferanslar, müzik dinletileri ve benzeri etkinlikler olacak; etkinlikler Uğur Mumcu Parkı, Uğur Mumcu’nun Sokağı, Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, Mülkiyeliler Birliği, Ulusal Eğitim Derneği Genel Merkezi, Yüksek Ticaretliler Konferans Salonu, Yunus Emre Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda yapılacak.

Etkinlik programına, buradan ulaşılabilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/9845
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Adalet ve Demokrasi Haftası programı belli oldu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

NETlab Teknoloji Seminerleri, Emre Şan ile başladı

NETlab'in düzenlediği “Teknoloji Seminerleri”nin ilkinin konuğu VP Süpervizörü ve Danışmanı Emre Şan oldu.

Kapat