2 Ağustos 2023, Çarşamba - 00:23

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Kadın Platformu yeni döneme başladı

Tarih: 12 Kasım 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 195

Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörlüğü yeni dönem tanışma toplantısını yaptı. Toplantıda yeni dönemde kimi sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra organ bağışı ile ilgili çalışmaların olacağı duyuruldu.

Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörlüğü’nün düzenlediği yeni dönem toplantısı, 8 Kasım’da Ankara Üniversitesi Rektörlüğü 100. Yıl Salonu’nda yapıldı. Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’in katıldığı toplantı 15.30’da başladı. Toplantıya İLEF öğretim üyesi Doç. Dr. Pınar Özdemir de katıldı.

Kadın Platformu Koordinatörlüğü

Kadın Platformu Koordinatörlüğü

Prof. Dr. Erkan İbiş: “Ayakta kalan Kadın Platformu oldu”

Prof. Dr. Erkan İbiş, Kadın Platformu’nun çalışmalarını takdir ettiğini belirterek “Kadın Platformu’nu kurarken bir de Erkek Platformu kurmuştuk, ancak bugün ayakta kalan Kadın Platformu oldu. Bu da bize kadınların çalışkanlığını, organize olabilme yeteneğini gösteriyor” dedi.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş

Toplantıda açılış konuşmasını Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörü Prof. Dr. Neslihan Alkış yaptı. Platformun geçmiş çalışmalarından bahseden Alkış, yeni dönemde kimi sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra organ bağışı ile ilgili çalışmalarının da olacağını söyledi.

“Atatürk Dönemi ve Kadın” konuşuldu

Etkinlikte Ankara Üniversitesi Konservatuvarı’ndan Yrd. Doç. Dr. Hepşen Okan ve Çağla Güray’ın sahne aldığı klasik batı müziği ve Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan bir dinleti sunuldu. Ankara Üniversitesi Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sedef Bulut “Atatürk Döneminde Toplumsal Dönüşüm ve Kadın” başlıklı sunum yaptı.

Toplantıda İLEF‘i Doç. Dr. Pınar Özdemir’in temsil etti. Toplantıya İLEF öğrencilerinden Başak Kavaklı, Gülşah Çalışkan, Alican Özer, Cengiz Mert Aksekili ve Hakan Soner Şener de katıldı.

Toplantı, gündem konularının tartışılmasının ardından kokteyl ile sona erdi.

dinleti AÜ

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12893
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Kadın Platformu yeni döneme başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat