16 Temmuz 2023, Pazar - 10:47

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ziraat liderliğe yükseldi

Tarih: 21 Kasım 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 51

Evine lider gelen Galatasaray HDI Sigorta’yı ağırlayan Ziraat Bankası maçı 3 – 0 kazanıp birinciliğe yükseldi.

TVF Efeler Ligi’nin 7. haftasında Ziraat Bankası evinde Galatasaray HDI Sigorta’yı ağırladı. Başkent Spor Salonu’ndaki mücadele saat 19.00’da başladı.

Oldukça çekişmeli başlayan ilk sette Ziraat Bankası, başarılı hücumlardan bulduğu sayılarla teknik molaya 12 – 11 önde gitti. Teknik moladan sonra rakibinin ataklarına karşılık vererek öne geçen Galatasaray daha sonra sayı bulmakta zorlanınca Ziraat Bankası, çekişmeli geçen seti 33 – 31 kazandı.

Ziraat’ten geçit yok

İlk seti uzun bir mücadelenin ardından kazanan Ziraat Bankası, rakibinin tersine ikinci sete etkili başladı ve teknik molaya 12 – 8 üstün gitti. Teknik moladan sonra toparlanan ve skoru eşitleyen Galatasaray, rakibini mola almaya zorladı. Mola dönüşünde üst üste sayılar bularak farkı açan Ziraat Bankası, seti 25 – 18 kazandı ve durumu 2 – 0 yaptı.

İlk iki setin galibi Ziraat 3.sete rahat geldi. Etkili hücumlar sergileyerek rakibinin öne geçmesini engelleyen ev sahibi, teknik molaya 12 – 8 üstün gitti. Maçın başından beri süregelen etkili performansıyla Ziraat seti 25 – 18, maçı da 3 – 0 kazandı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/26088
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ziraat liderliğe yükseldi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat