29 Mayıs 2025, Perşembe - 16:05

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İnönü Vakfı’ndan “İnönü ve Gazetecilik” sergisi

Tarih: 14 Kasım 2024

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 22

İnönü Vakfı’nın yılda iki defa çeşitli sergi konularıyla ziyarete açtığı Pembe Köşk, bu yıl “Cumhuriyetimizin 101. Yıl Dönümünü Kutluyoruz – İnönü ve Gazetecilik” isimli fotoğraf, belge ve nesne sergisine ev sahipliği yapıyor.

Yılda iki defa çeşitli sergi konularıyla ziyarete açılan Pembe Köşk’te bu yıl “Cumhuriyetimizin 101. Yıl Dönümünü Kutluyoruz – İnönü ve Gazetecilik” isimli sergi yer alıyor.

Ziyaretçilere Cumhuriyet’in kazanımlarını ve İsmet İnönü’nün basına yaklaşımını göstermeyi amaçlayan sergi, Pembe Köşk olarak bilinen İsmet İnönü Evi’nde ziyaretçilerini bekliyor.

İnönü Vakfı’nın düzenlediği serginin bir bölümü de SBF-BYYO’nun kuruluşunda da katkısı bulunan, ismi İLEF‘te bir derslikte yaşatılan, İnönü’nün damadı gazeteci Metin Toker’in anısına “Pembe Köşk’teki Gazeteci: Metin Toker” oluşturuyor.

İnönü ve Gazetecilik sergisi 1 Aralık’a kadar 10.00-12.00 ve 13.00-17.00 saatlerinde ziyarete açık olacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/39498
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İnönü Vakfı’ndan “İnönü ve Gazetecilik” sergisi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLEF 60’ıncı yılını kutluyor: Uluslararası İletişim ve Markalaşma etkinliği yarın ATK Sanat Evi’nde

Bu yıl 60 yaşına basan İLEF’te etkinlikler sürüyor. Bu kapsamda Uluslararası İletişim ve Markalaşma konulu panel, yarın ATK Sanat Evi’nde düzenleniyor.

Kapat