14 Temmuz 2023, Cuma - 17:23

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Yusuf Abi’nin sağlık durumu iyiye gidiyor

Tarih: 26 Aralık 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 322

Geçtiğimiz pazar günü kalp krizi geçirip Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi altına alınan fakültenin güvenlik görevlisi Yusuf Okyay, hayati tehlikeyi atlattı. Okyay’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Geçtiğimiz pazar günü Cebeci Kampüsü çıkışında kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılan İLEF’in güvenlik görevlerinden Yusuf Okyay’ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Kliniği’nde tedavisi devam eden 54 yaşındaki Okyay’ın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

alternatifOkyay’a ikinci kez anjiyo yapıldı

Yusuf Okyay’a dün ikinci kez anjiyo yapıldı. Başarılı geçen anjiyonun ardından Okyay’ın tıkalı durumda bulunan tüm damarlarının açıldığı bildirildi. Yapılan tetkiklerin ardından Yusuf Abi’nin önümüzdeki hafta taburcu olabileceği belirtildi. Diğer yandan, anjiyo sırasında verilen kan sulandırıcı ilaçlar Okyay’ın midesinde kanamaya yol açmıştı. Kardiyoloji Kliniği doktorları, Okyay’ın mide kanamasının da tamamen durdurulduğunu söyledi.

Yusuf Abi: “İLEF’i ve sizleri çok özledim”

Sağlık durumu iyiye giden Yusuf Abi, hastane koridorlarında yürüyüşlere başladı. Yapılan ikinci anjiyonun ardından konuşan Okyay, “Arayan soran herkese teşekkür ediyorum. İLEF’i ve sizleri çok özledim. Hepinizi çok seviyorum. Durumum daha iyiye gidiyor. En kısa zamanda aranızda olmak istiyorum” dedi.

Kardiyoloji Kliniği’nin Koroner Yoğun Bakım Servisi’nde tedavisi devam eden Okyay için ziyaretçi alımı henüz yapılmıyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/9676
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Yusuf Abi’nin sağlık durumu iyiye gidiyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” başlıyor

Seminerlerin davetli konuşmacısı, ABD Colorado Üniversitesi’ne bağlı Doğal Afetler Araştırma Merkezi’nde görev yapan ve halen Japonya Kyoto Üniversitesi’ne bağlı Afet Önleme Araştırma Enstitüsü’nde konuk araştırmacı olan Prof. Dr. James Goltz.

Kapat