25 Nisan 2024, Perşembe - 18:12

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

3. Dijital Çağda İletişim Sempozyumu CIDA haftaya İlef’te başlıyor

Tarih: 09 Ekim 2022

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 131

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan CIDA İnternational 2022 “Dijital Çağda İletişim Sempozyumu” 12-15 Ekim tarihleri arasında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

İlki 2018 yılında düzenlenen Dijital Çağda İletişim Sempozyu’nun üçüncüsü İLEF‘te haftaya başlıyor. Uluslararası bir iletişim sempozyumu olan CIDA International, iletişim kavramını odak alan sosyal bilimler çalışmalarını ilgilileriyle buluşturuyor.

CIDA, 12 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da ATAUM Konferans Salonu’nda açılış konuşmaları ile başlayacak ve dört gün boyunca devam edecek.  Davetli konuşmacılarla birlikte doksanı aşkın ismin çeşitli konulardaki çalışmalarını sunacakları Sempozyum’da oturumların yanı sıra yedi panel ve bir atölye çalışması da yer alıyor.

Sempozyumun son günü olan 15 Ekim günü ise Ankara ve Kırşehir’in tarihi ve turistik bazı bölgelerini kapsayan gezilerle sosyal program düzenleniyor.

CIDA’yı Ankara, Başkent, Hacettepe, Ankara Hacı Bayram, Çankaya, Atılım ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitelerinin ilgili fakülteleri birlikte düzenliyor.

Hazırlıklar tamamlanıyor

İLEF‘te devam eden 3. Dijital Çağda İletişim Sempozyumu hazırlıklarında ise sona yaklaşıldı. Geçtiğimiz hafta içinde İLEF öğretim elemanları, idari görevliler ve öğrencilerin katıldığı genişletilmiş toplantıyla Sempozyum çalışmaları gözden geçirildi ve program organizasyonunda son rötuşlar yapıldı.

CIDA İnternational

İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) ile İletişim Fakülteleri Dekanlar Konseyi’nin (İLDEK) birlikte gerçekleştirdiği uluslararası bir sempozyum olan CIDA’nın ilki 2018 yılında Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin ikincisi de 2020 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin ev sahipliğinde düzenlendi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/33187
Yol: Ana sayfa » Yazılar » 3. Dijital Çağda İletişim Sempozyumu CIDA haftaya İlef’te başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazetecilik Bölümü Kolokyumları’nın bahar dönemi başlıyor

İLEF Gazetecilik Bölümü akademisyenlerinin çalışmalarını sunduğu kolokyumlar bahar döneminde de devam ediyor. İlk kolokyum yarın.

Kapat