27 Şubat 2026, Cuma - 14:44

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

MediaCat’in 4 yaratıcı İLEF’lisi

Tarih: 10 Ağustos 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 47

MediaCat dergisinin belirlediği, “30 yaşın altında 30 yaratıcı isim” listesinde, İLEF’li Burak Yazar, Cem Etyemez, Çağrı Saka ve Melik Atalay’ın isimleri yer aldı.

MediaCat dergisi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen, “30 yaşın altında 30 yaratıcı isim” listesinde dört Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) mezunu yer aldı. Hazırlanan listede, Burak Yazar, Cem Etyemez, Çağrı Saka ve Melik Atalay’ın isimleri “Cesur, yaratıcı ve yenilikçi 30 isim” arasına girdi.  2014’de hazırlanan ilk listede İLEF mezunu Mehmet Güney’in ismi yer alırken, geçtiğimiz yıl İLEF’li Gökhan Buluk  da listede yer alanlar arasındaydı.

Listede, belirlenen 30 kişi hakkında şu ifadelere yer veriliyor:

“Sınırlı sayıda kelime, görsel ve saniyenin hükmettiği bir dünyada”, limitlerin hakkından gelecek tek bir şey var: hayal gücü. Bu hayal gücünü isabetli yönlendirip doğru fikri bulmak, kariyer koşusunun ortalarına bile varmamış biri için kolay olmayabilir; ancak bu liste zoru başaran 30 kişiyi ağırlıyor.”

Açıklanan listede, listeye giren isimlerin tanıtımının yanı sıra, isimlerle kısa bir soru cevap kısmı da bulunuyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/11928
Yol: Ana sayfa » Yazılar » MediaCat’in 4 yaratıcı İLEF’lisi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

NETlab Teknoloji Seminerleri, Emre Şan ile başladı

NETlab'in düzenlediği “Teknoloji Seminerleri”nin ilkinin konuğu VP Süpervizörü ve Danışmanı Emre Şan oldu.

Kapat