20 Nisan 2025, Pazar - 10:58

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

8. Ulusal Evrim Konferansı’na kayıtlar başladı

Tarih: 01 Aralık 2013

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 252

ODTÜ Biyoloji ve Genetik Topluluğu (ODTÜ BİYOGEN) ile Evrim Ağacı’nın ortaklaşa düzenlediği 8. Ulusal Evrim Konferansı’na kayıtlar başladı. Konferans, 26-27 Nisan 2014’te ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ODTÜ KKM) yapılacak.

evrmODTÜ Biyoloji ve Genetik Topluluğu (ODTÜ BİYOGEN) ile Evrim Ağacı’nın ortaklaşa düzenlediği 8. Ulusal Evrim Konferansı’na kayıtlar başladı. Konferans, 26-27 Nisan 2014’te ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ODTÜ KKM) yapılacak.

Evrimsel biyolojinin akademik çalışma alanlarını tanıtma ve alandaki gelişmeleri anlatmayı hedefleyen konferans, ODTÜ Biyoloji Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Aykut Kence ve Doç. Dr. Meral Kence’nin emekliliği onuruna düzenlenecek.

Yurt içinden ve dışından katılımcıların yer alacağı konferansa Hollanda Kopenhag Üniversitesi Antik DNA ve Evrim Grubu lideri Profesör Eske Willerslew ile “Darwin Yanılmış mıydı?” adlı kitabın yazarı Hollandalı biyolog Gert Karthof da katılacak.

Konferansla ilgili bilgi http://biyogen.metu.edu.tr/8uek/ adresinden edinilebilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/2785
Yol: Ana sayfa » Yazılar » 8. Ulusal Evrim Konferansı’na kayıtlar başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÇGD, “2024 Yılın Başarılı Gazetecileri Ödüllerini” açıkladı

Çağdaş Gazeteciler Derneği 2024 yılının başarılı gazetecilerini belirledi. Yılın haberi ödülü Timur Soykan'ın oldu. ÇGD Dayanışma Ödülü de BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen'e verildi.

Kapat