17 Temmuz 2023, Pazartesi - 18:33

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

8. Ulusal Evrim Konferansı’na kayıtlar başladı

Tarih: 01 Aralık 2013

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 246

ODTÜ Biyoloji ve Genetik Topluluğu (ODTÜ BİYOGEN) ile Evrim Ağacı’nın ortaklaşa düzenlediği 8. Ulusal Evrim Konferansı’na kayıtlar başladı. Konferans, 26-27 Nisan 2014’te ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ODTÜ KKM) yapılacak.

evrmODTÜ Biyoloji ve Genetik Topluluğu (ODTÜ BİYOGEN) ile Evrim Ağacı’nın ortaklaşa düzenlediği 8. Ulusal Evrim Konferansı’na kayıtlar başladı. Konferans, 26-27 Nisan 2014’te ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ODTÜ KKM) yapılacak.

Evrimsel biyolojinin akademik çalışma alanlarını tanıtma ve alandaki gelişmeleri anlatmayı hedefleyen konferans, ODTÜ Biyoloji Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Aykut Kence ve Doç. Dr. Meral Kence’nin emekliliği onuruna düzenlenecek.

Yurt içinden ve dışından katılımcıların yer alacağı konferansa Hollanda Kopenhag Üniversitesi Antik DNA ve Evrim Grubu lideri Profesör Eske Willerslew ile “Darwin Yanılmış mıydı?” adlı kitabın yazarı Hollandalı biyolog Gert Karthof da katılacak.

Konferansla ilgili bilgi http://biyogen.metu.edu.tr/8uek/ adresinden edinilebilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/2785
Yol: Ana sayfa » Yazılar » 8. Ulusal Evrim Konferansı’na kayıtlar başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat