16 Temmuz 2023, Pazar - 10:43

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

ABB’den bir destek de servisçi esnafına

Tarih: 16 Aralık 2020

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 88

Ankara Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle gelir kaybeden servisçilere destek olmak için harekete geçti. Çalışamayan servişçilerin araçlarını bir ay boyunca kiralayan Belediye, sosyal yardım alan ailelere verilecek destek paketlerini ve alışveriş kartlarını bu araçlarla ulaştıracak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) şimdi de gelir kaybı yaşayan servisçi esnafına destek veriyor. ABB, Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası ile yapılan anlaşma ile servis araçlarını bir ay boyunca günlük 450 TL’den kiralandı. Kiralanan servis araçları ile sosyal yardım alan ailelere destek paketleri ve alışveriş kartları dağıtılacak.

Mayıs ayında servisçilere nakdi destek sağlayan ABB, okulların tekrar uzaktan eğitime dönmesiyle gelir kaybı yaşayan servisçi esnafına destek olmak amacıyla 29 Kasım’da yapılan toplantının ardından Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası ile anlaşma imzalayarak ilk etapta 28 adet servis aracı kiraladı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Gelirini kaybeden esnafımızla 29 Kasım’da toplantı yapıp 8 Aralık’ta servisçi esnafımıza mesaj attık ve araçlarını günlük 450 TL’den kiraladık.  Onların ekmek tekneleriyle, sosyal yardım alan tüm ailelere destek paketi ve alışveriş kartı dağıtacağız. Dayanışmayla iyileşeceğiz.”

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/29823
Yol: Ana sayfa » Yazılar » ABB’den bir destek de servisçi esnafına

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat