1 Mayıs 2025, Perşembe - 19:33

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

“Ekim Geçidi” izleyiciyle buluştu

Tarih: 27 Ekim 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 43

Modern Sanatlar Derneği tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen “Ekim Geçidi” karma sergisi Galeri Çankaya’da izleyiciyle buluştu.

Çankaya Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl, 15. kez düzenlenen “Ekim Geçidi” karma sergisi, Galeri Çankaya’da sanatseverle buluştu. Modern Sanatlar Derneği tarafından düzenlenen “Ekim Geçidi” karma sergisinde 45 sanatçının eseri bulunuyor.

Temelleri 1983’te atıldı

Ressam Gülsün Erbil tarafından 1983’te atılan serginin tohumları, Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti’ne “saygı duruşu” niteliği taşıyor. Yıllar içinde sanatçıların katılımıyla filizlenen ve geleneksel hale gelen proje, 2002’den bu yana “Ekim Geçidi” karma sergisi olarak sunuluyor.

15 gün boyunca açık olacak sergi, Galeri Çankaya’da ziyaretçilerini bekliyor. Sergi, 8 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12672
Yol: Ana sayfa » Yazılar » “Ekim Geçidi” izleyiciyle buluştu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÇGD, “2024 Yılın Başarılı Gazetecileri Ödüllerini” açıkladı

Çağdaş Gazeteciler Derneği 2024 yılının başarılı gazetecilerini belirledi. Yılın haberi ödülü Timur Soykan'ın oldu. ÇGD Dayanışma Ödülü de BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen'e verildi.

Kapat