24 Ocak 2026, Cumartesi - 02:05

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

HBV İletişim’den online seminer: “Özne, Bilinç, Bellek, İletişim ve Toplum”

Tarih: 24 Ağustos 2020

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 90

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, İletişim Fakültesi 26 Ağustos Çarşamba günü online “Yaz Seminerleri”’nin 8’incisini düzenliyor.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi “Yaz Seminerleri” dizisinin 8’incisini 26 Ağustos Çarşamba 10.30-12.30’da düzenliyor. Seminerin konuşmacıları Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çiler Dursun ve Psikiyatist-Pskinalasit Mutluhan İzmir.

Moderatörlüğünü Prof. Dr. Mehmet Toplu’nun yapacağı, “Özne Bilinç Bellek İletişim ve Toplum” başlıklı seminerde Prof. Dr. Dursun, “Öznenin İletişim ile İmtihanı” başlıklı bir sunum yapacak. Mutluhan İzmir’in sunumu ise “Özne ve Ben (Ego) Kavramı: Güncel Toplumsal Bir Değerlendirme” başlığını taşıyor.

Seminer adresi şöyle: http://meet.google.com/uwb-fwix-ini

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/28927
Yol: Ana sayfa » Yazılar » HBV İletişim’den online seminer: “Özne, Bilinç, Bellek, İletişim ve Toplum”

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

NETlab Teknoloji Seminerleri, Emre Şan ile başladı

NETlab'in düzenlediği “Teknoloji Seminerleri”nin ilkinin konuğu VP Süpervizörü ve Danışmanı Emre Şan oldu.

Kapat