1 Ağustos 2023, Salı - 17:47

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Atina’daki programda Türkiye’yi İLEF’liler temsil ediyor

Tarih: 26 Kasım 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 214

Yunanistan’da düzenlenen “Gençler için İletişim Köprüleri” programında Türkiye’yi, İLEF‘liler temsil ediyor.

Avrupa Gençlik Ağı’nın yedi sivil toplum kuruluşu ile birlikte bilgi iletişim teknolojileri üzerine bilgi paylaşımını amaçlayan “Gençler için İletişim Köprüleri” programı düzenleniyor. Projede Türkiye’yi Rönesans Enstitüsü Derneği temsil ederken, topluluk içinde İLEF‘liler de bulunuyor.

Teknoloji odaklı atölye çalışmalarından oluşan program, Yunanistan’ın başkenti Atina’da 20-27 Kasım tarihleri arasında yapılıyor. Katılımcıların iletişim becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra iletişimin yürütülmesi ve sürdürülebilirliği konuları da programın ana konuları arasında yer alıyor. Gençlerin iletişiminde önemli bir paya sahip olduğu için sosyal medya teknikleri de projede yer alıyor. Çalışmayı başarıyla tamamlayan katılımcılara, Youthpass sertifikası verilecek. Youthpass, Gençlik Programı tarafından fonlanan projelerin katılımcılarının projelerde neler yaptıklarını ve neler edindiklerini göstermek için hazırlanan bir araç olarak biliniyor.

Türkiye’yi Rönesans Enstitüsü Derneği temsil edecek

Programa her ülkeden 5 genç olmak üzere toplam 7 ülkeden 35 genç katılıyor. Programa ortak ülkeler arasında Yunanistan (Entrepreneurship and Social Economy Group (EKO)), Türkiye (Rönesans Enstitüsü Derneği), İtalya( EURO-NET), Hırvatistan (RAPLECTION), Bulgaristan (Ecomission 21st century), Polonya (My Dreams Come True Association) ve Mısır (IYDA) yer alıyor.

Proje’de İLEF’liler de yer alıyor

Projede Türkiye’yi temsil edenler arasında, Ankara Üniversitesi (A.Ü.) İletişim Fakültesi (İLEF) mezunu Elif Cemre Doyduoğlu ve Ismahan Simge Gümüşay, İLEF öğrencisi Mehmet Şafak Sarı, A.Ü. Hukuk Fakültesi öğrencisi Veysi Mert İnan ve Başkent Üniversitesi Psikoloji bölümü öğrencisi Büşra Ekinci bulunuyor.

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12939
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Atina’daki programda Türkiye’yi İLEF’liler temsil ediyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat