28 Temmuz 2023, Cuma - 03:05

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ek yerleştirme kayıt programı belli oldu

Tarih: 31 Ağustos 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 71

Ankara Üniversitesine 2015 ÖSYS Ek Yerleştirmesiyle yerleşen adaylar için kayıt programı açıklandı.

ÖSYS ek yerleştirmeleri ile Ankara Üniversitesine yerleşen adaylar için kayıt programı açıklandı. Adaylar 1 – 2 Eylül tarihlerinde, kendi fakülteleri veya meslek yüksekokulları için belirlenen saatlerde kaydolacaklar. Ankara’da bulunan fakülte ve meslek yüksekokulları için kayıtlar, Tandoğan Yerleşkesindeki Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz Kansu Binasında yapılırken, Ankara dışındaki meslek yüksekokullarına kayıtlar meslek yüksekokullarının bulunduğu ilçelerde yapılacak.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinde öğrenim görmeye hak kazanan adaylar ise kayıtlarını 1 Eylül’de, saat 16.00 – 16.30 arasında yaptıracaklar.

Ankara Üniversitesinin uzaktan eğitim ya da ikinci öğretim programlarına kaydolacak öğrenciler, öğrenim ücretlerini, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki herhangi bir Halk Bankası şubesine ek ödeme yapmadan yatıracaklar. Dün saat 14.00 itibariyle başlatılan ödeme işlemlerinde, öğrencilerin öğrenci numaralarını belirtmesi gerekiyor. Öğrenci numarasını bilmeyenler, numaralarını oidb.ankara.edu.tr adresindeki “Öğrenci Numarası Sorgulama” sekmesinden öğrenebilirler.

Ankara Üniversitesi 2015 ÖSYS Ek Yerleştirme Kayıt Programına şuradan ulaşılabilir: oidb.ankara.edu.tr/?p=6951

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/7704
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ek yerleştirme kayıt programı belli oldu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat