27 Temmuz 2023, Perşembe - 08:04

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Kütüphane, okul açılışına da yetişmeyebilir

Tarih: 26 Ağustos 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 284

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi (DTCF) Kütüphanesi tadilatı, planlandığı gibi yaz aylarında da bitmedi.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi (DTCF) Kütüphanesi tadilatı, planlandığı gibi yaz aylarında da bitmedi. Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gülsün Leyla Uzun, Ağustos ayı boyunca da tadilatın bitmeyeceğini ve tadilatın Eylül ayının başlarında bitirilmesinin planlandığını söyledi. Prof. Dr. Uzun, Mayıs ayında GÖRÜNÜM’e kütüphane tadilatının Haziran ayında bitirilmesinin planlandığını ancak Temmuz’a sarkabileceğini söylemişti.

Bitmeyen tadilat-iç

Fotoğraf: Dilan Çiçek

Neredeyse bir yıl oldu

Kütüphane, “Fakülte Kütüphane Binası Renovasyon Projesi” kapsamında 6 Kasım 2014’te kapatılmıştı. Kütüphanenin dönem ortasında kapatılması ve uzun süre kapalı kalması öğrenciler ve akademisyenler tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Eylül ayında açılması planlanan kütüphanenin tadilatı toplamda 10 ay sürmüş olacak.

Sırada “Dil Binası” var

Kütüphanenin tadilatının bitmesinin ardından, Dil Binası olarak bilinen ek binayı tadilata almayı planladıklarını söyleyen Prof. Dr. Uzun, bu konuda net bir kararın olmadığını belirtti. Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Uzun yine Mayıs ayında, kütüphane tadilatının bitmesinin ardından Dil Binası’nın tadilata alınacağını söylemişti.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/7617
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Kütüphane, okul açılışına da yetişmeyebilir

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat