4 Mayıs 2024, Cumartesi - 19:39

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Numune’de “Sağlık İletişimi ve Medya Paneli” yapılacak

Tarih: 24 Mart 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 119

Sağlık Bakanlığı, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinin (İLEF) ortaklığında Sağlık İletişimi ve Medya Paneli düzenlenecek.

Sağlık Bakanlığı, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İLEF ortaklığında Sağlık İletişimi ve Medya Paneli yapılacak. Panel, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Dr. Münif İslamoğlu Konferans Salonunda yarın saat 09.30 – 15.00 saatleri arasında olacak.
Sağlık iletişimi konusunu irdelemek, Türkiye’de sağlık iletişimine dair çalışmaları özetlemek, akademik ve uygulamalı alanda sağlık iletişimi üzerine potansiyel yönelimleri keşfetmek amacıyla düzenlenen panele, İLEF’ten 4 akademisyen konuşmacı olarak katılacak.
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sema Becerikli’nin konuşmacı olarak katılacağı panelde, İLEF Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı Doktora Programı öğrencileri İlgar Seyidov, Rabia Onur Cansız ve Nazif Borkurt da sunum yapacak. Seyidov “Sağlık İletişimine Küresel Bir Bakış” başlıklı bir sunum yapacak.
Anadolu Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesinden çok sayıda öğretim elemanının katılacağı panelin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/6278
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Numune’de “Sağlık İletişimi ve Medya Paneli” yapılacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat