15 Temmuz 2023, Cumartesi - 07:52

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

UMAG’da güz dönemi başlıyor

Tarih: 06 Ekim 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 76

Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı’nın (UMAG), güz seminer dönemi eğitimleri başlıyor.  

UMAG, her yıl iki dönem halinde düzenlediği seminerlerin bu yıl ki takvimi açıkladı. Programda, ilk kez yapılacak iki yeni seminer de yer aldı ve böylece eğitimlerin sayısı 17’ye çıktı.

“Bilimsel, sanatsal ve kültürel anlamda gittikçe daralan bir dünyada yalnızca nefes almayı değil, aynı zamanda, katılımcılarının bilgi üretim sürecine dahil edilebileceği bir süreci gerçekleştirme” amacı taşıyan Vakfın programı, 23 Ekim Pazartesi 18.30’da başlayacak. Alanında uzman kişiler ve akademisyenler tarafından verilen eğitimler Paris Caddesi’nde bulunan Vakıf binasında olacak. Vakıf, seminer başvurularını internet sitesi üzerinden almaya başladı.

Ekim döneminde açılacak seminer ve atölyeler şöyle:

Yazma semineri, Mehmet Eroğlu ile dramatik yazım, Sinemade Lacancı Psikanaliz, Felsefeye Giriş, Siyasal Düşünceler Tarihi, Roman İnceleme, Kurmacanın Yapısı, Türkiye’nin Güncel Sorunları, Güzel Konuşma ve Kendini İfade Etme Atölyesi, İnternet Gazeteciliği, Fotoğrafçılık Semineri, Teraryum Atölyesi, Resim Atölyesi.

İntenret sitesi üzerinden başvuru alan program hakkında ayrıntılı bilgi, buradan edinilebilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/15452
Yol: Ana sayfa » Yazılar » UMAG’da güz dönemi başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” başlıyor

Seminerlerin davetli konuşmacısı, ABD Colorado Üniversitesi’ne bağlı Doğal Afetler Araştırma Merkezi’nde görev yapan ve halen Japonya Kyoto Üniversitesi’ne bağlı Afet Önleme Araştırma Enstitüsü’nde konuk araştırmacı olan Prof. Dr. James Goltz.

Kapat