7 Mayıs 2024, Salı - 06:44

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

5. SERKA Kısa Film Yarışması Başladı

Tarih: 03 Kasım 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 50

SERKA tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Kısa Film Yarışması başladı. Yarışmacılar, “tarımsal ve hayvansal ürünler” temalı kurmaca ve belgesel eserleriyle 2 Aralık 2016 tarihine kadar başvuruda bulunabilecekler.

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından düzenlenen 5.Kısa Film Yarışması’na başvurular başladı.
“Toplumun tamamına henüz ulaştırılamamış ve tanıtılamamış tarımsal ve hayvansal ürünlerin insan hayatındaki rolü ve önemini” ortaya koymak amacıyla düzenlenen yarışmada, filmlerin Ajansın faaliyet yürüttüğü Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinden birinde çekilmiş olması şartı aranıyor.
Animasyon hariç kurmaca, deneysel, belgesel gibi kısa film dallarından yapımların gönderilebildiği yarışmanın kazananları için, GALA düzenlenmesi planlanıyor.

Sadece 1 Ocak 2014 ve sonrasında çekilen filmlerin katılabileceği yarışmaya, katılımcılar en fazla iki filmle başvuruda bulunabilecekler. Son teslim tarihinin 2 Aralık 2016 olarak belirlendiği yarışmada, birinciye 7 bin, ikinciye 5 bin, üçüncüye 3 bin olmak üzere toplam 15 bin TL ödül dağıtılacak. Gerekli görülmesi durumunda Ajans tarafından, Bin TL özendirme ödülü de verilmesi planlanıyor.
Sonuçların 7 Aralık 2016 günü yayınlanacağı yarışmayla ilgili detaylı bilgi, bu adresten öğrenilebilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12762
Yol: Ana sayfa » Yazılar » 5. SERKA Kısa Film Yarışması Başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İneksiz İnek Bayramı sona erdi

Mektebi Mülkiye’nin geleneksel İnek Bayramı bugün tamamlandı. Bayramda öğrencilerin yürüttüğü inek ve gelenekselleşmiş imam duası yoktu.

Kapat