22 Temmuz 2023, Cumartesi - 21:04

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

50. dönem baykuşları yuvadan uçtu

Tarih: 22 Haziran 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 363

İLEF 50. Dönem mezunlarını bugün verdi.İLEF‘in 2018 mezunları Tandoğan Yerleşkesi Güneş Meydanı’nda yapılan törenle kep fırlattılar.

İLEF 2017-2018 akademik yılı mezuniyet töreni Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi Güneş Meydanı’nda bugün saat 11.00’de yapıldı. İLEF‘in  kuruluşunun 53’üncü yılında 50. Dönem mezunlarının verildiği törende açılış konuşmasını İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun yaptı.

Konuşmasında medya sektörünün içinde bulunduğu koşul nedeniyle yeni mezunları çok kolay bir sürecin beklemediğini söyleyen Altun şunları söyledi:

“Biz öğretim elemanları olarak, onların mezuniyet sonrasında sektörde yer bulabilmeleri, kendi ayakları üzerinde durmaları için elimizden gelen desteği verdiğimizi düşünüyoruz.  Hocalarımız çalışmalarını her türlü olumsuzluğa rağmen, öğrencilerinin varlığını ve geleceğini düşünerek sürdürdüler. Başınız sıkıştığında, yardıma ihtiyacınız olduğunda, en az aileniz kadar sizin yanınızda olacağız.”

Altun’un ardından, Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sibel Ayşıl Özkan da, bir kısmını bazı öğrencilerin protesto alkışlarıyla yaptığı konuşmasında, Ankara Üniversitesinin köklü bir geçmişe sahip olduğunu vurguladı. Üniversitenin tüm mezunlarının Atatürk’ün “Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir, Fendir” sözünü rehber edindiklerinin altını çizdi. Özkan, “Sevgili gençler, sizler bugünden sonra yeni başarılarınızın, yenilenmenin ve geleceğe olan inancın bir simgesi olacaksınız. Biz sizlere güveniyoruz, siz de gelecek güzel günlere inanın ve çok çalışın” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrenciler açıklandı. Bu yıl İLEF‘ te ilk üçü Radyo, Televizyon ve Sinema öğrencileri Tuğçe Kutlu, Ezgi Sunak ve Yağmur Yalçın ile üçüncülüğü paylaşan Gazetecilik bölümü öğrencisi Dilan Kaya oluşturdu.

Fakülte derecesi alan öğrencilere hediyelerini Prof. Dr. Özkan ve Prof. Dr. Altun’un elinden aldı.

Bölüm bazında dereceye giren isimler ise şöyle:

Radyo, Televizyon ve Sinema

Birinci: Tuğçe Kutlu

İkinci: Ezgi Sunak

Üçüncü: Yağmur Yalçın

Gazetecilik bölüm ikincisi Yoldaş ve üçüncüsü Aslantaş, Prof. Dr. Altun ile.

Gazetecilik

Birinci: Dilan Kaya

İkinci: Cemgazi Yoldaş

Üçüncü: Sema Melahat Aslantaş

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde dereceye girenlere ödüllerini Bölüm Başkanı Doç. Dr. Melike Aktaş’ın elinden aldı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Birinci: Aida Hodžić

İkinci,: Ase Tuğan

Üçüncü: Kader Baysu

Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Radyo, Televizyon ve Sinema

Gazetecilik

Mezuniyet töreninden kareler

 

Törenin sunuculuğunu 50. Dönem mezunlarından Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi İsmet Acar üstlendi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/19038
Yol: Ana sayfa » Yazılar » 50. dönem baykuşları yuvadan uçtu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat