23 Temmuz 2023, Pazar - 22:04

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

51’inci dönem baykuşları diplomalarını aldı

Tarih: 26 Haziran 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 436

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF), bugün Tandoğan Kampüsü Güneş Meydanında yapılan törenle 2018-2019 akademik yılı mezunlarını uğurladı.

İLEF’in 51’inci dönem mezunları, bugün Tandoğan Kampüsü Güneş Meydanında düzenlenen törenle kep fırlattı. Saat 11.00’da başlayan törende açılış konuşmasını İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun yaptı.

Dekan Altun, mezunlara bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek fakültenin her zaman yanlarında olacağını söyledi. Prof. Dr. Altun, “Fakülte, mezuniyet sonrasında her türlü sıkıntınızda vakfımız aracılığıyla size destek olmaya devam edecek. Mezunlar olarak aramıza hoş geldiniz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bundan sonraki hayatınızda İLEF’i hiçbir zaman unutmayın” diye konuştu. Konuşmasında törenin sunuculuğunu üstlenen Hayri Çelebi’nin de İLEF mezunu olduğunu hatırlatan Altun,  “Hayri, iyi iletişimcilerden söz etti, en azından örneklerinden birisi burada” ifadelerini kullandı.  Altun’un ardından kürsüye Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sibel Özkan geldi. Özkan, mezunları kutlayarak onların ülkenin geleceği olduğunu dile getirdi. Özkan, “Sizler ülkemizin, bizlerin ve değerli ailelerinizin umudusunuz. Türkiye Cumhuriyeti sizlerle daima güçlenecek” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrenciler açıklandı. Bu yıl fakülte birincisi ve ikincisi Gazetecilik Bölümü  öğrencileri oldu. Uğur Kocager ve Yankı İpek Dolunay’ın ardından, aynı zamanda Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü birincisi olan Volkan Muyan fakülteyi üçüncülükle bitirdi.

Dereceye giren öğrenciler hediye ve ödüllerini İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun, Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sibel Özkan ve İletişimliler Vakfı (İLEV) Başkanı Ali İnandım’ın elinden aldılar. Bu sene fakültede ilk üç dereceye giren öğrencilere İLEV tarafından Kuşadası’nda bir haftalık tatil hediye edildi.

Bölüm bazında dereceye giren isimler:

Radyo, Televizyon ve Sinema

Birinci: Volkan Muyan

İkinci: Bekir Mert Demirtola

Üçüncü: Elif İlay Demir

Gazetecilik

Birinci: Uğur Kocager

İkinci:  Yankı İpek Dolunay

Üçüncü: Beşire Korkmaz

Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Birinci: Alican Özer

İkinci: Cem Koç

Üçüncü: İrem Özmen

Törenin ardından ilk üçe giren öğrenciler İLEV Hatıra Ormanı’na fidan diktiler.

 

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/24115
Yol: Ana sayfa » Yazılar » 51’inci dönem baykuşları diplomalarını aldı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat