1 Ağustos 2023, Salı - 21:49

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

6. İnsan Hakları Kısa Film Yarışması katılımcılarını bekliyor

Tarih: 12 Haziran 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 78

Avrupa Birliği tarafından İnsan Hakları Kısa Film Yarışması düzenleniyor. Altıncısı bu yıl yapılacak yarışmaya son katılım 16 Kasım Çarşamba günü olarak belirlendi.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından altıncısı bu yıl düzenlenen İnsan Hakları Kısa Film Yarışmasına başvurular başladı. Amatör ve profesyonel film yapımcılarının yaşam hakkı, eşitlik, kadın hakları, siyasi haklar, adil yargılanma ve demokrasi gibi insan hakları konusunda çektikleri kısa filmlerle katılabildiği yarışmaya son başvuru tarihi 16 Kasım Çarşamba günü 18.00 olarak belirlendi.Yarışmaya, video tekniğiyle veya dijital formatta, 35 mm ve 16 mm ile çekilmiş filmler katılabilecek. Ayrıca filmlerin jenerik dahil 3-10 dakika arasında olması gerekiyor.

Yarışmanın kazananları 10 Aralık İnsan Hakları gününde düzenlenecek törenle ödüllerini alacak. Birinciye bir HD kamera ve lens, ikinciye ise bir HD kamera ödül olarak verilecek. Ayrıca yarışmaya katılan herkes Oberhausen Kısa Film Festivaline akredite katılım hakkı kazanacak.Ayrıntılı bilgi ve katılım koşullarına buradan ulaşılabilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/11673
Yol: Ana sayfa » Yazılar » 6. İnsan Hakları Kısa Film Yarışması katılımcılarını bekliyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat