20 Temmuz 2023, Perşembe - 11:55

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

9. Ulusal Çocuk Kültürü Kongresi başladı

Tarih: 02 Ekim 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 72

Ankara Üniversitesi Çocuk Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin (ÇOKAUM) düzenlediği Ulusal Çocuk Kültürü Kongresi bugün başladı.

Bu yıl 9.’su düzenlenen Ulusal Çocuk Kültürü Kongresi bugün Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsü’nde yapılan Çocuk Şenliği ile başladı. Kongre, ATAUM Konferans Salonu’nda 6 Ekim’e kadar devam edecek.

“Çocuk ve Sanat” konuşulacak

Ulusal Çocuk Kongresi’nin teması bu yıl “çocuk ve sanat” olarak belirlendi. Uluslararası katılımın sağlandığı kongrede, 6 farklı ülkeden 13 farklı üniversite yer aldı.

Programın ikinci gününde gerçekleşecek olan kongre öncesi çalıştayların ücreti bu yıl da değişmeyerek 75-100 TL olarak belirlenirken, katılımcı sayısı 25 kişi ile sınırlandırıldı. Sayısı 10’u bulan çalıştayların 4 Ekim 2017 Çarşamba saat 10.00 ve 14.00’da başlayan iki oturum halinde Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde süreceği duyuruldu.

Çocuk ve Sanat Sergisi iki gün sürecek

Cebeci Kampüsü’nde düzenlenecek konferans ve paneller ile devam edecek kongrenin 3. günü saat 9.30’da Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’in katılımıyla başlayacak. Ankara Üniversitesi Vakıf Okulları öğrencilerinin de gösterileriyle yer alacağı günde ayrıca Sürekli Eğitim Bilim ve Kültür Derneği  Sergi Açılışı gerçekleşecek. Çocuk ve Sanat konulu sergi iki gün boyunca ziyaret edilebilecek. Kongre, 6 Ekim’de son değerlendirmelerin yapılmasının ardından tamamlanacak. Kongre-Afişi

 

Kongre programı ve ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/15352
Yol: Ana sayfa » Yazılar » 9. Ulusal Çocuk Kültürü Kongresi başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat