18 Mayıs 2024, Cumartesi - 02:02

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

AGET yeni döneme başlıyor

Tarih: 08 Ekim 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 51

Animasyon ve Görsel Efekt Topluluğu yeni dönem çalışmalarına başladı, tanışma toplantısı yaptı. Topluluk Başkanı, amaçlarını, “Üretimlerimizi artırmak, yaratıcılığımızı ortaya koymak ve yarışmalara katılmak” diye açıkladı.

Animasyon ve Görsel Efekt Topluluğu (AGET), dün 12.30’da Ahmet Taner Kışlalı Sanatevinde tanışma toplantısı yaptı. AGET Başkanı Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 3. sınıf öğrencisi İlker Akoğlu’nun sunumuyla açılan ve topluluğun başkan yardımcısı Gazetecilik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Tuğba Aliyazıcıoğlu’nun katkılarıyla süren toplantıda; danışmanı Uzman E. Şafak Dikmen olan topluluğun, doğrudan Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olduğu belirtildi.

agt kpk

Fotoğraf: Derya Özgür

“Amacımız üretimlerimizi artırmak ve yaratıcılığımızı ortaya koymak”

Etkinlikte; AGET projelerinden Yeşil Ekran Kısa Film Yarışmasının stop motion dalında alınan 3.lük ödülüne, Sosyal Güvenlik ve Medya Atölyesi kapsamında hazırlanan kamu spotundan 50. yıla dair animasyon projesine, İmza filminden 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için Ankara Üniversitesi Genç Filarmoni Orkestrasıyla yapılan ortak çalışmaya kadar birçok üretim sunuldu.

AGET Başkanı Akoğlu, “Amacımız üretimlerimizi artırmak, yaratıcılığımızı ortaya koymak ve yarışmalara katılmak” diyerek, birlikte ortak bir proje oluşturmayı hedeflediklerini de söyledi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/8310
Yol: Ana sayfa » Yazılar » AGET yeni döneme başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Gazetecinin işi nedir?” sorusuna yeni bir yanıt: İnsan Hakları Işığında Gazetecinin İşi

Gazetecilik mesleğine insan hakları odağında yeni bir sorgulama getiren Elif N. Hamidi’nin ilk kitabı “İnsan Hakları Işığında Gazetecinin İşi” Türkiye Felsefe Kurumu Yayınlarından çıktı.

Kapat