26 Temmuz 2023, Çarşamba - 11:34

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ankara Kitap Fuarı kapılarını açtı

Tarih: 19 Ekim 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 75

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Ankara Kitap Fuarı dün açıldı. Fuarın bu yılki konuk ülkesi Rusya olurken, fuarın uluslararası konuğu yazar İlya Boyaşov, ulusal onur konuğu şair, yazar ve gazeteci Beşir Ayvazoğlu da açılışta yer aldı.

Bu yıl kapılarını 14’üncü kez başkent okuyucularına açan Ankara Kitap Fuarı, ATO Congresium’da başladı. Fuarın saat 15.00’de yapılan açılış töreninde, uluslararası konuk yazar İlya Boyaşov, ulusal onur konuğu Beşir Ayvazoğlu, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Eylül Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Çayır, Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçi Aleksey Yerhov ve eski TBMM başkanı Bülent Arınç da yer aldı.

Eylül Fuarcılık tarafından düzenlen fuarda bu yıl 220 yayınevi ve 13 sahaf stant açtı. Fuarda indirimli kitap satışlarının yanı sıra imza töreni ve söyleşiler de yapılacak. Hafta içi öğrenci ve öğretmenlere girişin ücretsiz olduğu fuar, 27 Ekim’e kadar 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Ayrıca, fuarın organizasyon ekibinin duyurusuna göre bu yıl mart ayında bir kitap fuarı daha yapılacak.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/25280
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ankara Kitap Fuarı kapılarını açtı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat