26 Temmuz 2023, Çarşamba - 16:55

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ankara Uluslararası Öykü Günleri başlıyor

Tarih: 23 Eylül 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 92

Ankara Uluslararası Öykü Günleri 17’nci kez düzenleniyor. “Öykünün odakta olduğu bir festival” vaat eden Öykü Günleri’nin programı söyleşi, imza günü ve konserlerden oluşuyor.

Ankara Uluslararası Öykü Günleri dört yıl aradan sonra yeniden düzenlenecek. 17’nci Uluslararası Öykü Günleri olarak 24 Eylül- 6 Ekim tarihleri arasında Route’da gerçekleşecek etkinliklerde, öykücülerle okuyucular bir araya gelecek. 1997 yılında başlayan ve en son 2015 yılında yapılan öykü günlerinin, yeniden yapılmaya başlanması şöyle anlatılıyor:

“Yıllardır verilen bunca emeğin heba olmasına gönlümüz razı değil. Bu yüzden Ankara Öykü Günlerini yeniden düzenlemeye cesaret ve heves ettik. Çıtayı düşürmeden Ankara’ya Öykü Günlerini yeniden kazandırmak istiyoruz. Ankara Öykü Günlerini öykünün odakta olduğu bir festival olarak kurguluyoruz. Festivali öyküsü olan şarkılar, öyküden uyarlanan filmler ve tiyatro oyunlarıyla harmanlamak, fotoğraf, sinema, resim gibi başka sanat dallarıyla etkileşimini tartışmak istiyoruz. İzleme coşkusunu son güne, son oturuma kadar sürdürecek canlı etkinlikler planlıyoruz. ”

Etkinlik programı ise şu şekilde:

 

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/24728
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ankara Uluslararası Öykü Günleri başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat