17 Temmuz 2023, Pazartesi - 17:57

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ankara Üniversitesi Radyosundan 19 Mayıs Özel Yayını

Tarih: 19 Mayıs 2020

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 108

Ankara Üniversitesi radyosu olan İlef Radyo, 19 Mayıs nedeniyle Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan seçkiyi 100’den fazla ülkede yayınlayacak. 19 Mayıs özel yayının yapacak olan radyo aynı zamanda kendi internet sitesinde Atatürk’ün daha önce görülmeyen fotoğrafından oluşan görsel bir seçki de yayınlayacak.

Ankara Üniversitesi radyosu (Radyo İLEF) bugün Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan seçkiyle 100’den fazla ülkede yayında olacak. 19  Mayıs özel yayını yapacak olan radyo aynı zamanda kendi internet sitesinde Atatürk’ün daha önce görülmeyen fotoğrafından oluşan görsel bir seçki de yayınlayacak.

Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” sözünden hareketle ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle özel bir çalışma yapacak olan Radyonun sekisinde “Fikrimin İnce Gülü ”, ”Vardar Ovası”, ”Yemen Türküsü”, “Sarı Zeybek” ve ”Kimseye Etmem Şikayet” gibi şarkılar yer alacak.

Daha önce görülmeyen fotoğraflar seçkisi

Radyo aynı zamanda internet sayfasında Atatürk’ün daha önce görülmeyen fotoğraflarından oluşan bir seçkiyi de “Atatürk ve Gençlik ” temasıyla okurlara ulaştırıyor. Fotoğraflar Atatürk’ün yurt gezileri sırasında gençlerle birlikte olduğu karelerden oluşuyor. Birçok fotoğrafın ilk kez yayımlandığı seçki, Ankara Üniversitesi Türk  İnkılap Tarihi Enstitüsü arşivinden derlendi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/28415
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ankara Üniversitesi Radyosundan 19 Mayıs Özel Yayını

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat