17 Temmuz 2023, Pazartesi - 11:28

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ankara Üniversitesinden kampüs hayvanlarıyla tanışma günü etkinliği

Tarih: 23 Mayıs 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 65

Ankara Üniversitesi Kadın Platformu 24 Mayıs’ta Beşevler Kampüsünde “Kampüs Kedi ve Köpekleriyle Tanışma Günü” etkinliği yapacak.

Ankara Üniversitesi Kadın Platformu tarafından Ankara Üniversitesi Hayvan Dostları Topluluğu ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kampüs Patileri Topluluğu katkılarıyla düzenlenen “Kampüs Kedi ve Köpekleriyle Tanışma Günü” etkinliği, 24 Mayıs Cuma günü Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 50. Yıl salonunda saat 14.00’te gerçekleşecek. Etkinliğin ilk bölümünde yapılacak panelde Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin Salgırlı Demirbaş, “Kedi ve Köpeği Anlamak İçin İpuçları” başlıklı sunum yapacak. Hacı Bayram Veli Üniversitesi Araştırma Görevlisi Dilara Buket Tatar ve Avukat Neşe Özkanoğlu, “Hayvanları Koruma Kanunu Çerçevesinde Sahipsiz Hayvanların Sorunları” başlıklı sunumu yapacak. Panel’in ardından Eczacılık Fakültesi bahçesinde katılımcılar kampüste yaşayan kedi ve köpeklerle tanışacak, kedi ve köpeklere yaklaşma teknikleri konusunda eğitim alacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/23605
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ankara Üniversitesinden kampüs hayvanlarıyla tanışma günü etkinliği

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat