6 Kasım 2024, Çarşamba - 22:44

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ankara Üniversitesi’nden uzaktan eğitim kararı

Tarih: 04 Eylül 2020

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 95

Ankara Üniversitesi önümüzdeki dönemde eğitimin uzaktan yapılacağını duyurdu.

Ankara Üniversitesi Senatosu, dün yaptığı toplantıda 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için uzaktan eğitim kararı verdi. Karara göre klinik uygulama intörn eğitimi içeren programlarda “Karma Eğitim (hibrit)” sistemi uygulanmasına, diğer programlarda ise “Uzaktan Eğitim” uygulamasına geçilecek.

Senato kararında teorik derslerin ve teorik ders ile laboratuvar uygulamalarının uzaktan öğretim yoluyla çevrim-içi yapılacağı vurgulanırken Tıp, Diş Hekimliği, Hemşirelik ve Veteriner Hekimliği Programlarında pandemiden korunma, fiziki koşullar ve öğrenci sağlığı koşulları göz önünde bulundurularak seyreltilmiş gruplar ile dönüşümlü olarak ders verileceği belirtildi.  Yarıyıl ara sınavlarının, süreç olarak dijital ortamda gerçekleştirilmesi kararı veren Senato, final ve bütünleme sınavlarının uygulanma yönteminin Kasım ayının son haftasında değerlendirileceğini belirtti.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/29076
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ankara Üniversitesi’nden uzaktan eğitim kararı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Eskişehirli kadın çiftçiler, Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nde Ankara’daydı

Eskişehirli kadın çiftçiler, Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nü Ankara’da çeşitli etkinliklerle kutladı. Anıtkabir’i ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Başkent Kalkınma Projesi’ni ziyaret eden çiftçiler, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde yapılan forumda kürsüden seslendi: “Çiftçi doğduk, çiftçi öleceğiz.”

Kapat