16 Temmuz 2023, Pazar - 03:01

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

AÖF İkinci Üniversite Programlarının kayıt süresi uzatıldı

Tarih: 15 Eylül 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 165

Anadolu Üniversitesi AÖF İkinci Üniversite Programlarının kayıt süresi uzatıldı. Kayıtlar, 21 Eylül Çarşamba gününe kadar devam edecek.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF), İkinci Üniversite Programlarının kayıt süresini uzattığını duyurdu. Üniversitenin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, ikinci üniversite kayıtları 21 Eylül Çarşamba gününe kadar sürecek.

İkinci Üniversite Programına başvurmak isteyen adaylar, bu adresten Türkiye Programları bağlantısı “İkinci Üniversite” linkine tıklayarak internet başvurularını yapabiliyor. İnternet başvurusunun ardından, adayların kayıt belgeleri için gerekli belgeleri hazırlayıp, banka ödemesini yaparak 21 Eylül Çarşamba gününe kadar AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

Başvuru koşullarına ve ayrıntılı bilgiye; buradan adresinden ulaşılabilir.

Kayıt süresi aşırı yoğunluk nedeniyle uzatıldı

İkinci Üniversite kayıtları 31 Ağustos’ta başlamıştı. AÖF’ün ilk belirlediği tarihe göre, kayıtlar 9 Eylül’de sona erecekti. Ancak fakülte, kayıt süresini aşırı yoğunluk nedeniyle uzatma kararı aldı ve son kayıt tarihini 21 Eylül Çarşamba günü olarak belirledi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12015
Yol: Ana sayfa » Yazılar » AÖF İkinci Üniversite Programlarının kayıt süresi uzatıldı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat