20 Temmuz 2023, Perşembe - 00:22

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Atakule’nin alışveriş merkezi bölümü açıldı

Tarih: 05 Kasım 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 697

Kulesinin silüeti, Ankara’nın sembolü haline gelen Atakule’nin alışveriş merkezi, yenilenerek 29 Ekim’de açıldı. Kulenin açılışı ise 23 Nisan 2019’da yapılacak.

Ankara’nın ilk, Türkiye’nin ikinci alışveriş merkezi olan ve kulesi ile Ankara’nın sembolü haline gelen Atakule’nin alışveriş merkezi bölümü, yenilenmesinin ardından 29 Ekim’de açıldı. GYO tarafından 300 milyon liralık yatırımla yenilenen Atakule’nin kulesi, 23 Nisan 2019’da açılacak. Toplamda 50 bin metrekarelik alandan oluşan alışveriş merkezinin son katında restoranlar ve sinema salonları yer alırken en alt katında ise sanatçıların sahne alması için bir platform bulunuyor.

Oval mimariye sahip alışveriş merkezinde, her katta seyir terasları bulunuyor, katlar arası geçiş yürüyen merdiven ve asansörlerle sağlanıyor. Alışveriş merkezinin çevre düzenlemesi ve teras katında da tadilat işlemleri devam ediyor. Mobilyaları avangart tarzda tasarlanan alışveriş merkezinde ziyaretçilerin fotoğraf çektirmeleri için tasarlanmış ilgi çekici bölümler de var. Alışveriş merkezinin girişlerinde özel güvenlikler dışında ayrıca bir de karşılama personeli bulunuyor. Kırmızı renk üniformasıyla dikkat çeken karşılama personeliyle kimi ziyaretçiler fotoğraf da çektiriyor.

“Alışveriş merkezi gayet güzel. Ancak fiyatlar pahalı”

Alışveriş merkezine gelen emekli bir öğretmen, alışveriş merkezinin eskiye göre güzel olduğunu belirterek “Ancak buranın esas bölümü kuledir. Eskiden misafirlerimizi oraya çıkarıp Ankara manzarasını izletirdik” diyerek izlenimlerini paylaşıyor . Alışveriş merkezine ailesiyle gelen bir sağlık işçisi de Atakule’nin yeni halini “Alışveriş merkezi gayet güzel. Ancak fiyatlar pahalı” diye değerlendiriyor.

Otopark uzun kuyruklar oluşturuyor

Alışveriş merkezinin en alt katında bir otopark bulunuyor. Tek girişi olan otopark, özellikle ziyaretçilerin yoğun olduğu zamanlarda Çankaya Caddesinde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/20081
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Atakule’nin alışveriş merkezi bölümü açıldı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat