3 Mayıs 2024, Cuma - 14:13

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Aydın Köymen Yazı ve Fotoğraf Ödülü sahiplerini arıyor

Tarih: 24 Mart 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 107

“2016 Aydın Köymen Yazı ve Fotoğraf Yarışması” başvuruları başladı. Yazı kategorisinin bu seneki konusu; “Kent ve Sanat İlişkisi”, fotoğraf kategorisinin konusu ise; “Popüler Sanat ve Kent” olarak belirlendi.

Gazeteci – yazar Aydın Köymen anısına her yıl bir yazara ve fotoğrafçıya verilen “Aydın Köymen Yazı ve Fotoğraf Yarışması”na başvurular başladı. “Ülkem, Kentim, Semtim” başlıklı yarışmanın yazı kategorisinin bu seneki konusu; “Kent ve Sanat İlişkisi”, fotoğraf kategorisinin konusu ise; “Popüler Sanat ve Kent” olarak belirlendi. Yazıların özgün, daha önce yayımlanmamış ve belirtilen formata uygun olması gerekiyor.

Kavaklıderem Derneği’nin öncülüğünde Çankaya Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun katkılarıyla düzenlenen yarışmaya katılacak yazarların ve fotoğrafçıların, fotoğraf kategorisi için 1 Mayıs 2016, yazı kategorisi için 8 Nisan 2016’ya kadar “Atatürk Bulvarı 15810 Kavaklıdere Ankara” adresine eserlerini göndermeleri gerekiyor.

Seçiciler Kurulu tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından, sonuçlar 16 Mayıs’ta yarışmanın sitesinden açıklanacak. Yazı kategorisinin jüri üyeleri arasında Prof. Dr. Ruşen Keleş, Prof. Dr. İlhan Tekeli, Ayla Kutlu, Doç. Dr. Esin Boyacıoğlu, Gizem Girişmen, fotoğraf kategorisinin jüri üyeleri arasında ise Can Özgün, İlhan Tekeli, Şebnem Erol, Tuğba Taş ve Tuğrul Çakar bulunuyor.

Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşılabilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/10560
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Aydın Köymen Yazı ve Fotoğraf Ödülü sahiplerini arıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansının ilk günü tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Medya Konferansı bugün başladı. Gazeteciler, akademisyenler ve hukukçular “gazeteciliğin dönüşümünü” tartışıyor.

Kapat