26 Temmuz 2023, Çarşamba - 06:54

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Başkent’te Cumhuriyet coşkusu

Tarih: 29 Ekim 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 90

Cumhuriyet’in ilanının 96’ncı yılı Başkent’te coşkuyla kutlandı. Akşam saatlerinde Bahçeli 7. Caddede toplanan kalabalık, meşaleli kortej ile Anıtpark’a yürüdü. Kutlamalar Athena konseri ile sona erdi.  

Başkent’te Cumhuriyet’in ilanının 96’ncı yılı bir dizi etkinlikle kutlandı. Hafta sonundan başlayan kutlamalar bugün Bahçelievler’de saat 20.00’de başlayan meşaleli kortej ve Athena konserinin ardından sona erdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen kutlamada, 10 bin kişilik kortej Büyükşehir tarafından dağıtılan Türk bayrakları ve meşalelerle Anıtpark’a yürüdü. Her yaş grubundan insanın katıldığı etkinlikte, İzmir marşı okundu ve sloganlar atıldı.

Konser alanında korteji bekleyen kalabalıkla nüfus 10 binleri aştı. Konser alanında korteji karşılayanlar arasında TBMM Başkanvekili Levent Gök, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, çok sayıda milletvekili ve ilçe belediye başkanları da vardı.

Athena konseriyle birlikte katlanarak artan coşkuyla 29 Ekim kutlandı.

Fotoğraflar: Bilge Sancar

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/25527
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Başkent’te Cumhuriyet coşkusu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat