23 Temmuz 2023, Pazar - 07:53

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Beşiktaşlı taraftarlardan evsizlere destek

Tarih: 19 Mart 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 160

Başkent Beşiktaşlılar Birliği ve Çarşı Ankara grubu, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmelerinde (AŞTİ) kalan evsizlere sıcak yemek dağıtıyor.

Ankaralı dört yardımseverin, Gülay Bayder, Gülsün Öz, Batuhan Bayder ve Esma Acer’in başlattığı “Çorbada tuzun olsun dedik” adlı yardım kampanyasına, Başkent Beşiktaşlılar Birliği ve Çarşı Ankara grubu da destek verdi.

Her Salı AŞTİ metro çıkışında ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtan Ankaralı dört yardımsever, 10 Ocak’ta başlattıkları kampanyanın ilk günlerinde kendi evlerinden yemek yapıp getirdiklerini söyledi. Çarşı Ankara grubunun da desteğiyle birlikte “daha geniş bir aile” olduklarını belirten Gülay Bayder, “Bu tür sosyal sorumluluk projelerini herkesin desteklemesi gerekir. Kampanyaya destek veren Lezzet-i Efran çalışanlarına da teşekkür ederim” dedi.

AŞTİ’de barınan Suriyeli vatandaşlar ve birçok ihtiyaç sahibi de bu uygulamadan memnun. İhtiyaç sahibi bir vatandaş “Güzel bir şey, garibanların karnı doyuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Sancar Eskin: “Beşiktaş taraftarının özü bu”

Başkent Beşiktaşlılar Birliği Başkanı Cenk Güryel, toplumun her kesimine yardım etmeye çalıştıklarını kaydederek, birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini ve bu çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Başkent Beşiktaşlılar Birliği Başkan Yardımcısı Sancar Eskin “Beşiktaş taraftarının özü bu. Birçok sosyal çalışma gerçekleştiriyoruz. Bugün de buradaki dostlarımıza yardımcı olmaya geldik” dedi.

“Bizi darbeyle, ülkeyi bölmekle itham edenler umarım şu tabloyu görürler de kendilerinden utanırlar”

Çarşı Ankara’nın tribün liderlerinden ve Başkent Beşiktaşlılar Birliği yöneticilerinden Caner Özmen, “Elimizden geldiğince sokak hayvanlarına, evsizlere, huzurevlerine, yetiştirme yurtlarına, kardeş köy okullarına ve Lösemili Çocuklar Vakfına (LÖSEV) yardım ediyoruz ve yardım etmeye de devam edeceğiz. Bizi darbeyle, ülkeyi bölmekle itham edenler şu tabloyu gördüklerinde umarım kendilerinden utanırlar” diyerek sözlerini noktaladı.

Gülay Bayder, “Her hafta Salı günü saat 20.00’da AŞTİ metro çıkışında kampanyamıza devam ediyoruz. Bu güzel projeye destek vermek isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Yardım kampanyası hakkında detaylı bilgi için: https://twitter.com/AnkaraYardim

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/6230
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Beşiktaşlı taraftarlardan evsizlere destek

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat