26 Temmuz 2023, Çarşamba - 21:21

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

BIG Clan bekleneni veremiyor

Tarih: 30 Nisan 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 95

IEM Sydney 2019’da BIG Clan takımının yaprak dökümü devam ediyor.

Intel tarafından düzenlenen ve Avustralya’nın Sydney kentinde oynanan IEM Sydney 2019 turnuvasında BIG ve Team Liquid karşı karşıya geldi. XANTARES’in vize problemi yaşaması üzerine takım koçu LEGIJA’nın zorunlu olarak oynadığı maça BIG takımının seçtiği Dust2 haritasıyla başlandı. Team Liquid maça hızlı bir giriş yaparak durumu 5-0’a getirdi. BIG takımının Kuzey Amerika temsilcisine bir türlü cevap verememesi üzerine maçın ilk yarısı 12-3 Team Liquid üstünlüğüyle sona erdi. Maçın ikinci yarısında Alman ekibi BIG’in geri dönüş çabaları sonuç vermedi ve ilk haritayı 16-7 Team Liquid kazandı. İlk haritada Alman ekibinin oyun içi lideri “gob b” disiplinden uzak bir oyun sergiledi.

İkinci maç Team Liquid’in seçtiği Overpass haritasıyla başladı. Dust2 haritasında olduğu gibi bu haritada da rakibine nefes aldırmayan Kuzey Amerika temsilcisi ilk yarıyı 12-3 önde kapattı. Kalan rauntlarda BIG Clan takımının reaksiyon verememesi üzerine Team Liquid durumu 16-3’e getirerek haritayı kazandı. İkinci haritaya Kuzey Amerika temsilcisinin başarılı oyuncusu NAF üst üste aldığı skorlarla takımına büyük katkı sağladı ve üç maçlık seri 2-0 Team Liquid lehine sonuçlandı.

BIG takımı mousesports maçını kazandığı için turnuvadaki şansını sürdürecek.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/23319
Yol: Ana sayfa » Yazılar » BIG Clan bekleneni veremiyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat