14 Temmuz 2023, Cuma - 17:23

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Bilim, Sanat ve Teşvik Ödülleri başvuruları ocakta başlıyor

Tarih: 27 Aralık 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 84

Ankara Üniversitesi, Bilim, Sanat ve Teşvik Ödülleri için başvurular 4 Ocak’ta başlıyor. Aday veya aday gösterilenler, başvuru işlemlerini 29 Ocak’a kadar Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterlik Şubesi’ne yapabilecekler.

Ankara Üniversitesi’nde çalışmış veya çalışmakta olan öğretim elemanlarına ve araştırmacılara verilen Bilim, Sanat ve Teşvik Ödülleri’ne başvuru tarihleri açıklandı. Ankara Üniversitesi’nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, aday veya aday gösterilenler 4 Ocak-29 Ocak tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterlik Şubesi’ne başvuru işlemlerini yapabilecekler. Ödüller; fen bilimleri, sağlık bilimleri, sosyal bilimler ve güzel sanatlar alanlarındaki araştırma, çalışma, eser, etkinlik ve hizmetlerinin değerlendirilmesi ile verilecek. Açıklamaya göre, başvurusu yapılan çalışmaların başka bir kurum veya kuruluş tarafından ödüllendirilmemiş ve başvuru tarihinden önce yapılmış veya yayımlanmış olması gerekiyor.

Duyuru hakkında ayrıntılı bilgi için: www.ankara.edu.tr/duyurular/2016-yili-bilim-sanat-ve-tesvik-odulleri-basvurulari-basliyor

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/9600
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Bilim, Sanat ve Teşvik Ödülleri başvuruları ocakta başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” başlıyor

Seminerlerin davetli konuşmacısı, ABD Colorado Üniversitesi’ne bağlı Doğal Afetler Araştırma Merkezi’nde görev yapan ve halen Japonya Kyoto Üniversitesi’ne bağlı Afet Önleme Araştırma Enstitüsü’nde konuk araştırmacı olan Prof. Dr. James Goltz.

Kapat