22 Temmuz 2023, Cumartesi - 05:56

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Yeni İLEF’lilere bölümleri tanıtıldı

Tarih: 19 Eylül 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 320

İLEF 2016-2017 akademik yılı uyum programı kapsamında bölüm toplantıları yapıldı. MTÖ Sinema Salonu’nda, 13.30’da başlayan toplantılarda öğrenciler bölümlerini yakından tanıma fırsatı yakaladılar.

İLEF 2016-2017 öğretim yılı uyum programı sabah 10.00’da başlayan etkinliğin ardından bölümlerin tanışma toplantısı ile devam etti.  Toplantılar Mahmut Tali Öngören Sinema Salonu’nda (MTÖ) 13.30’da başladı. Sırasıyla Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım ve son olarak da Radyo Televizyon ve Sinema bölüm hocaları yeni öğrencileriyle tanıştı. Uzman İbrahim Önder, yaptığı sunumlarla ders programı hakkında bilgi verdi. Bölüm tanışma toplantılarında ayrıca, İLEF‘ten uzaklaştırılan fakülte öğretim elemanları da anıldı.

Toplantıya katılan öğretim elemanlarının tek tek kendilerini tanıttıkları toplantılarda, öğrenciler üniversite hayatı, bölümleri ve çalışma hayatına yönelik sorularını sorma fırsatı da buldu.

Gazetecilik

Tanışma toplantılarında ilk sıra Gazetecilik bölümünündü. Saat 13.30’da başlayan toplantıda ilk sözü Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurcan Törenli aldı. Törenli, iletişim becerilerinin sadece kitap okuyarak kazanılmayacağını belirtirken, öğrencilere derslere katılarak ve sorular sorarak iletişim kanallarını geliştirme tavsiyesinde bulundu.

Toplantıya katılan bölüm öğretim elemanlarının kendilerini tanıtmalarının ardından Öğr. Gör. Gökhan Bulut da GÖRÜNÜM ile ile ilgili bir sunum yaptı.

uyum-gazetecilik-seyfo-2

Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Gazetecilik bölüm toplantısının ardından 14.45’te başlayan Halkla İlişkiler ve Tanıtım (HİT) bölümü toplantısında ilk sözü HİT Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Melike Aktaş aldı. Sabah oturumunda yaptığı açıklamaları hatırlatan Aktaş’ın ardından, HİT Bölümü öğrencilerine ders tanıtımları yapıldı. Ders tanıtımlarının ardından toplantıya katılan öğretim üyeleri teker teker söz alarak kendilerini tanıttılar. Öğretim görevlisi Mehmet Sobacı, öğrencilere Erasmus programına katılmalarını ve kampüste ilgilerini çeken dersleri takip etmelerini tavsiye etti.

grn_9402

Radyo, Televizyon ve Sinema

Saat 16.00’da da Radyo, Televizyon ve Sinema(RTS) bölümünün tanışma toplantısı yapıldı. İlk konuşmayı RTS Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ruken Öztürk’ün yaptığı toplantıda, yeni gelen öğrencilere üniversite hayatına ilişkin tavsiyelerde bulunuldu.

Hazırlık eğitimine gidecek olan öğrencilerin bu eğitime özen göstermesi gerektiğini belirten Öztürk, yabancı dil seviyesini en üst seviyeye getirmenin öneminden bahsetti. Öztürk, bu sene öğrenci alımının az olmasının öğrenciler için büyük şans olduğunu kaydederek “Kentteki kültürel sanatsal etkinliklerden de olabildiğince yararlanmaya çalışın” dedi.

Öztürk’ün ardından toplantıya katılan RTS Bölümü öğretim elemanları da yeni öğrencileriyle tanıştı ve çeşitli tavsiyelerde bulundu.

grn_9437

Uyum Programının son günü olan yarın ATK Sanat Evi’nde saat 10:00’da başlayacak Atölye ve öğrenci topluluğu tanıtımları yapılacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12054
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Yeni İLEF’lilere bölümleri tanıtıldı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat