22 Temmuz 2023, Cumartesi - 11:39

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

“Boşluğu Sen Doldur” farkındalık yaratmak istiyor

Tarih: 07 Haziran 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 226

Organ bağışına farkındalık yaratmak için İLEF’li öğrenciler tarafından düzenlenen ‘’Boşluğu Sen Doldur’’ etkinliği Tandoğan Kampüsü Güneş Meydanı’nda yapılacak.

organ bağışı iç

İLEF‘te bahar döneminde Doç. Dr. Deniz Sezgin tarafından yürütülen Sağlık İletişimi Uygulamaları dersini alan öğrencilerin ve Türkiye Organ Nakli Vakfı’nın işbirliğiyle düzenlenecek “Boşluğu Sen Doldur” etkinliğinde katılımcılara organ bağışının önemi anlatılacak. Projede yer alan öğrencilerin kampüslerinde yaptıkları anketlerde konu hakkında ciddi bilgi eksikliği olduğunu fark etmeleri üzerine düşünülen etkinlik, 11 Haziran Pazar günü saat 15.00 – 18.00 arasında Tandoğan Kampüsü Güneş Meydanı’nda olacak.

Ankara Üniversitesi’ndeki öğrencileri organ bağışı konusunda bilgilendirme ve farkındalıklarını arttırma amacını taşıyan etkinlikte Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri de ziyaretçilere organ bağışının öneminden bahsedecek. Etkinlik kapsamında, katılımcılarda farkındalık yaratabilmek için bilgi, umut, oyun, duygu ve sosyal medya çadırları kurulacak.

Etkinlik ile ilgili bilgilendirme ve paylaşımları #bosluğusendoldur etiketi ile sosyal medyada takip edebilirsiniz.

boslugu sen doldur afis

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/14452
Yol: Ana sayfa » Yazılar » “Boşluğu Sen Doldur” farkındalık yaratmak istiyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat