3 Mayıs 2024, Cuma - 20:03

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Bu yıl 19 Mayıs “dijital” kutlanacak

Tarih: 14 Mayıs 2020

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 67

Gençlik ve Spor Bakanlığı bu yılki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 15-21 Mayıs Gençlik Haftası için program hazırladı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bu yıl Covid-19 pandemisi nedeniyle açık havada ve topluca kutlanamayacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 15-21 Mayıs Gençlik Haftası için internet üzerinden yapılacak kutlamalara ilişkin bir açıklama yayımladı.

Bakanlık bu yılki kutlamaların, faaliyet ve etkinliklerin, “pandemi sonucunda ortaya çıkan şartlar ve ihtiyaçlardan dolayı daha farklı bir konsept ve yöntem doğrultusunda” yürütüleceğini duyurdu.

Ana mecra dijital olacak

Açıkalamada sosyal medya hesaplarında milli mücadele ruhu ile Gençlik ve Spor Bayramı hakkında bilgilendirici içeriklerin yayınlanacağı ve yarışmalar, söyleşiler, konserler gibi interaktif etkinliklerin düzenleneceği belirtildi.

Spor ve hareketliliğe teşvik amacıyla farklı konsept ve kurgularla hazırlanan içerikler sosyal medyadan da yayımlanacak. Mevcut şartların uygun olması durumuna kısıtlı sayıda saha etkinlikleri de yapılabilecek.

Anıtkabir ziyareti olacak

Gençlik Haftası kapsamında 15 Mayıs Cuma günü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun başkanlığında Anıtkabir ziyaret edilecek. Hafta boyunca dijital ortamda kültür, sanat, spor alanında birçok etkinlik de düzenlenecek.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/28152
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Bu yıl 19 Mayıs “dijital” kutlanacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat