16 Temmuz 2023, Pazar - 17:33

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

BYYO-İLEF mezunlarından coşkulu buluşma

Tarih: 18 Kasım 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 516

İLEV tarafından düzenlenen Geleneksel Sonbahar Buluşması’nın 22’ncisi, her yıl olduğu gibi İLEF’teki temsili diploma töreninin ardından akşam kokteyl ve yemekle devam etti. Fakültede başlayan neşeli anlar akşam yapılan yemekte yerini coşku ve eğlenceye bıraktı.

İletişimliler Vakfı (İLEV)’nın her yıl Kasım ayında düzenlediği Geleneksel Sonbahar Buluşması’nın 22’ncisi dün akşam yapıldı. Kokteyl ve yemekte bir araya gelen mezunlar hasret giderdi ve keyifli anlar yaşadı. 1978 mezunlarının 40’ıncı yıl fincanlarını, 1993 mezunlarının da 25’inci yıl kutlama plaketlerini aldığı gecede, 2015 ve 2018 yılları arasında mezun olan gençler de geceye renk kattı.

İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun gecede yaptığı konuşmada 22 yıldan bu yana düzenlenen Geleneksel Sonbahar Buluşması için, “Ara vermeden, dirayetle 22 yıldan bu yana devam ettirdiğimiz Sonbahar Buluşmaları’nda tekrar hep beraber olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi. Gelecek yıl fakültenin 69 mezunlarının 50’nci yılı olduğunu ve özel bir çalışma yapacaklarını belirten Altun, geçtiğimiz Ocak ayında hayatını kaybeden emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Türker Alkan’ı, yine geçtiğimiz Ekim ayında hayatını kaybeden İLEV’in kurucular kurulu üyesi Baki Şehirlioğlu ve 78 mezunlarından Serhat Hürkan’ı andı.

Yeni mezunlar da gecedeydi

İLEV Başkanı Ali İnandım, genç mezunların geceye katılmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirttiği konuşmasında, “Her sene daha kalabalık olmaya çalışıyoruz. Bu sene de güzel bir kalabalık olduk. Güzel de bir karışım olduk, bu sene bize 2015-16-17 ve 18 mezunları bir sürpriz yaptılar ve aramıza katıldılar” diye konuştu. Dayanışma ve bir arada olmayı İLEV’i kullanarak yapmaya çalıştıklarını belirten İnandım, “Dayanışmaya ihtiyacı olan ve her rüzgarda savrulan mesleklerimiz var, o yüzden bir arada olmalıyız” ifadelerini kullandı.

BYYO ve İLEF‘in değerli hocalarından dil ustası, yazar Emin Özdemir’in kızı Prof. Dr. Özlem Özdemir Kumbasar ve Özdemir’in damadı Prof. Dr. Hakan Kumbasar da gecede mezunları yalnız bırakmadı.

Prof. Dr. Özlem Özdemir Kumbasar ve Prof. Dr. Hakan Kumbasar

İLEF öğretim üyelerinden Prof. Dr. Çiler Dursun, İLEF Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Keskin ve Öğr. Gör. Itır Gökgücü Demiray da 25’inci yıl kutlama plaketi alanlar arasındaydı.

Buluşmanın fotoğraflarının yer aldığı Galeri için tıklayınız.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/20720
Yol: Ana sayfa » Yazılar » BYYO-İLEF mezunlarından coşkulu buluşma

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat