22 Temmuz 2023, Cumartesi - 13:55

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Cebeci’de İtalyan Dili Haftası

Tarih: 14 Ekim 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 162

Dünya’da İtalyan Dili Haftası’nın etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek olan “İtalyanca ve Yaratıcılık: Markalar ve gelenekler, moda ve tasarım” başlıklı etkinlikler 17-23 Ekim’de Ankara’da yapılacak.

Dünya’da çapında 16. yaşını kutlayan İtalyan Dili Haftası 17-23 Ekim tarihlerinde Ankara’da da kutlanacak. İtalya Cumhurbaşkanlığı, Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen “16. Dünya İtalyan Haftası” etkinlikleri 17-21 Ekim’de Ankara’da düzenlenen birçok etkinlik ile kutlanacak. Etkinliğin açılış ve kapanış günleri Cebeci Kampüsü’nde yer alan Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde (ATAUM) yapılacak. Açılışı ATAUM‘da düzenlenecek olan etkinlik, 17 Ekim günü 10.30’da başlayacak. Etkinliğin açılış konuşması için İtalya Büyükelçisi Luigi Mattiolo, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ve Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Çiçek de bir konuşma yapacak.

Etkinlik, kapanış için 21 Ekim günü 13.30’da ATAUM‘da tekrar bir araya gelecek. Kapanış gününde İtalya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığı’nın Ankara Üniversitesi’nde görevli okutmanı Prof. Dr. Dario Galuzzo tarafından hazırlanan oturumda, İtalyan Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı ex-Erasmus öğrencileri de sunumlar yapacak.

Açılışını ATAUM‘daki etkinlikle yapacak olan program, ayrıca Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Bilkent Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi’nde de etkinliklerine devam edecek.

Etkinlik programına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12349
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Cebeci’de İtalyan Dili Haftası

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat