14 Temmuz 2023, Cuma - 19:50

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Çekişmeli geçen maçın kazananı Nilüfer Belediyespor

Tarih: 08 Mart 2020

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 86

Normal sezonda son haftalara girilen ligin 10. sırasındaki ev sahibi Karayolları’nın, 9. Sıradaki Nilüfer Belediyesi’ni ağırladığı mücadelede kazanan taraf 3 – 2’lik skorla Nilüfer Belediyespor oldu.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin 21’inci haftasında alt sıraları ilgilendiren mücadelede Karayolları, Nilüfer Belediye’yi ağırladı. Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan mücadele saat 15.00’da başladı. Maçı Nilüfer Belediyespor 3 – 2 kazandı.

Ev sahibi ekip, üstünlük kurarak başladığı ilk sette teknik molaya 12 – 7 önde girdi. Teknik mola dönüşü hızını daha da artırdı ve bulduğu hücum sayılarıyla ilk seti 25 – 19 kazandı.

Konuk ekipten ev sahibine karşılık

İlk sette rakibinin üstün performansına cevap veremeyen Nilüfer ikinci sete üst üste bulduğu sayılarla başladı. Setin hemen başında rakibine mola aldıran Nilüfer, teknik molaya 12 – 6 önde gitti. İkinci periyottaki düşüşü devam eden Karayolları ise teknik moladan sonra da rakibine karşılık veremedi ve konuk ekip seti 25 – 17 kazandı.

İkinci seti kaybettikten sonra toparlanan Karayolları setin hemen başında rakibine üst üste iki mola aldırdı. Sete kötü başlayan konuk ekip aldığı molalardan da yararlanamayınca Karayolları teknik molaya 12 – 4’lük skorla üstün gitti. Nilüfer Bld. teknik mola dönüşü setin başına göre daha iyi bir oyun sergilemesine rağmen ev sahibi farkın kapanmasına izin vermedi. Setin sonuna kadar üstünlüğü koruyan Karayolları, 25 – 20’lik skorla setlerde durumu 2 – 1’e getirdi.

Nilüfer geriden geldi

Çekişmeli başlayan dördüncü sette teknik molaya önde giden takım Nilüfer Belediyespor oldu. Teknik mola dönüşü farkı açan ve set boyunca farkı koruyan Nilüfer, 25-20’lik skorla seti alan taraf oldu.

Maçı Tie-break’e götüren Nilüfer, saha değişimine de 8 – 3 önde girdi. Maç boyunca rakibinin peşinden ayrılmayan Nilüfer Tie-break’i 15 – 9 maçı da 3 – 2 kazandı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/27288
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Çekişmeli geçen maçın kazananı Nilüfer Belediyespor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

“Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” başlıyor

Seminerlerin davetli konuşmacısı, ABD Colorado Üniversitesi’ne bağlı Doğal Afetler Araştırma Merkezi’nde görev yapan ve halen Japonya Kyoto Üniversitesi’ne bağlı Afet Önleme Araştırma Enstitüsü’nde konuk araştırmacı olan Prof. Dr. James Goltz.

Kapat