4 Mayıs 2024, Cumartesi - 18:53

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

CerEdebiyat Alper Canıgüz’ü ağırlayacak

Tarih: 27 Eylül 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 88

CerEdebiyat kapsamında düzenlenen yazar söyleşilerinde bu hafta Alper Canıgüz yer alacak. Etkinlik, CernModern’de düzenlenecek.

Gizli Ajans kitabıyla “Dünya Edebiyatında En İyiler” listesine giren ilk Türk yazar olan Alper Canıgüz 30 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 14.30’da CernModern’de olacak.

Canıgüz, edebiyat üzerine atölyeler ve okur-yazar buluşmaları düzenleyen CerEdebiyat’ın ücretsiz yapılan etkinliğinde, okurlarıyla buluşacak. Yazar Canıgüz’e moderatör olarak CerEdebiyat Koordinatörü Tolga Yüksel eşlik edecek.

Okurlar, Nisan 2017’de çıkan ve çok satanlar listesinde yer alan Canıgüz’ün son kitabı “Kan ve Gül” hakkında da konuşabilecek.

Alper Canıgüz kimdir?

1 Ocak 1969’da doğan Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunu Alper Canıgüz, ilk romanı Tatlı Rüyalar’ı 2000 yılında yayımladı. İlk kitabını, Oğullar ve Rencide Ruhlar (2004) ile Gizli Ajans (2008) takip etti. Oğullar ve Rencide Ruhlar kitabında yarattığı 5 yaşındaki dedektif Alper Kamu karakterinin kahraman olduğu bir başka kitap olan Cehennem Çiçeği 2013 yılında yayımlandı. Yazarın son olarak Kan ve Gül isimli  kitabı raflardaki yerini aldı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/15130
Yol: Ana sayfa » Yazılar » CerEdebiyat Alper Canıgüz’ü ağırlayacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat