22 Nisan 2025, Salı - 03:34

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

CerModern genç tasarımcıları bir araya getiriyor

Tarih: 23 Aralık 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 93

CerModern Yılbaşı Pazarı, 23-24 Aralık tarihlerinde Ankaralı tasarım severleri bir araya getiriyor.

CerModern Yılbaşı Pazarı, 23-24 Aralık tarihlerinde profesyonel ve genç tasarımcılarla Ankaralı tasarım severleri bir araya getiriyor.

Katılımın ücretsiz olduğu pazar, bugün saat 11.00’de CerModern Fuaye Alanında başladı. Yaratıcı endüstrinin tamamını kapsamayı amaçlayan pazarda ayrıca workshop ve çocuk atölyeleri de düzenleniyor. Eski objelerden, çantalara, takı tasarımlarına kadar pek çok parçanın yer alacağı pazarda, genç tasarımcıların girişimlerine destek vermek ve katılımcılara iyi vakit geçirebilecekleri alternatif bir alan yaratmak hedefleniyor.

CerModern Yılbaşı Pazarı, yarın 10.00-19.30 saatleri arasında devam edecek.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/16639
Yol: Ana sayfa » Yazılar » CerModern genç tasarımcıları bir araya getiriyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÇGD, “2024 Yılın Başarılı Gazetecileri Ödüllerini” açıkladı

Çağdaş Gazeteciler Derneği 2024 yılının başarılı gazetecilerini belirledi. Yılın haberi ödülü Timur Soykan'ın oldu. ÇGD Dayanışma Ödülü de BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen'e verildi.

Kapat