4 Mayıs 2024, Cumartesi - 19:21

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Cevat Geray son yolculuğuna uğurlandı

Tarih: 24 Temmuz 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 407

Dün hayatını kaybeden Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi eski dekanlarından, Basın Yayın Yüksekokulu eski müdürü ve kent bilimci Prof. Dr. Cevat Geray için bugün Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Geray’ın cenazesi, buradaki törenin ardından Cebeci Asri mezarlıkta toprağa verildi.

Dün hayatını kaybeden, SBF’nin efsane dekanı, Basın Yayın Yüksekokulu eski müdürü ve kent bilimci Prof. Dr. Cevat Geray, Kocatepe Camii’nde yapılan törenin ardından Cebeci Asri mezarlığında merhum eşi Tevfika Geray’ın mezarına defnedildi.

Cami avlusunda düzenlenen törende oğlu, İLEF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Geray ve kızı Damla Geray taziyeleri kabul etti.

Cevat Geray’ın cenazesine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP milletvekilleri Mehmet Akif Hamzaçebi, Levent Gök, Sezgin Tanrıkulu, Faik Öztrak, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden, yazar Prof. Dr. Yalçın Küçük ve çok sayıda yazar, gazeteci, akademisyen, öğrenci katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Geray ailesine başsağlığı dilerken.

Geray Cebeci Asri Mezarlığında defnedildi.

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/19146
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Cevat Geray son yolculuğuna uğurlandı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat