26 Temmuz 2023, Çarşamba - 08:31

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Dopingle Mücadele Medya Atölyesi Başladı

Tarih: 19 Haziran 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 204

Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen ve beş gün sürecek medya atölyesinin açılışı İLEF ATK Sanat Evinde yapıldı.

Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen “Dopingle Mücadele Medya Atölyesi” bugün başladı.

Prof. Dr. Abdülrezak Altun (Fotoğraflar: Sibel Can)

Prof. Dr. Abdülrezak Altun (Fotoğraflar: Sibel Can)

Atölyenin ilk oturumunda İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun ile Türkiye Dopingle Mücadele Komisyonu (TDMK) Genel Koordinatörü ve A.Ü. Dopingle Mücadele Araştırma ve Uygulamaları Merkezi Müdürü Prof. Dr. Rüştü Güner, beş gün sürecek çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Prof. Dr. Altun, 2008 yılından bu güne farklı konularda gerçekleştirilen medya atölyelerinin öğrencilerin mesleki deneyimlerini artırmanın yanı sıra konularla ilgili farkındalıkların geliştirilmesi için önemli fırsatlar içerdiğini söyledi. Altun, 23 Haziran Cuma günü itibariyle konuyla ilgili çeşitli ürünlerin ortaya çıkarılacağını ve bunların kamuoyunu bilgilendirmek için kullanılacağını dile getirdi.

Prof. Dr. Rüştü Güner

Prof. Dr. Rüştü Güner de TDMK’da 28 yıldr görev yaptığını belirterek A.Ü. bünyesinde Dopingle Mücadele Merkezi’nin de 2015 yılından itibaren faaliyette olduğunu söyledi. Güner, Atölyenin Türkiye’de dopingle mücadele edilmesinde önemli veriler sağlayacağına inandığını ifade etti.

Çeşitli üniversitelerin iletişim ve spor bilimleri fakültelerinden toplam 64 öğrencinin katıldığı ve beş gün sürecek medya atölyesinin moderatörleri ve katılımcıları  da ilk oturumda kısaca tanıtıldı.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/14588
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Dopingle Mücadele Medya Atölyesi Başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat