26 Temmuz 2023, Çarşamba - 10:11

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Dopingle Mücadele Medya Atölyesi sona erdi

Tarih: 23 Haziran 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 170

Beş gün süren Dopingle Mücadele Medya Atölyesi, ortaya çıkan ürünlerin sunumlarıyla sona erdi.

Pazartesi günü başlayan Dopingle Mücadele Medya Atölyesi, ATK Sanat Evinde yapılan sunum ve törenle sona erdi. İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun burada yaptığı konuşmada, etkinliğin düzenlenmesine katkılarından dolayı Türkiye Dopingle Mücadele Komisyonu Koordinatörü Prof. Dr. Rüştü Güner ile Ankara Üniversitesi Dopingle Mücadele ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulunda yer alan Doç. Deniz Sezgin’e teşekkür etti. Altun’un konuşmasının ardından atölye sunumlarına geçildi.

medyaatölyesison iç

Fotoğraf: Emre Akcebe

Reklam Atölyesi reklam kampanyası hazırladı

Reklam Atölyesi, dopingle mücadele konusunda kampanyalarını nasıl oluşturduklarını, hedef kitlelerini, kavramlarını anlattı. Ana kavramlarını “sahte başarı” olarak belirleyen atölye,  hazırladıkları kampanya filmlerini ve ilanları gösterdi.

Radyo Atölyesinden dört kamu spotu

Radyo Atölyesi,  Dopingle mücadele için dört radyo spotu hazırladı. Radyo Atölyesi, hazırladıkları kamu spotlarını diğer katılımcılara dinletti.

Fotoğraf Atölyesi sergi açtı

Film ve reklam atölyesi için fotoğraf çektiklerini söyleyen Fotoğraf Atölyesi, çektikleri fotoğraflarla bir sergi hazırladı. Seminerlerin başladığı günden itibaren fotoğraf çekmeye başlanan atölye, çektikleri fotoğraflardan oluşan bir slayt gösterisini de katılımcılara izletti. Çalışmalar sırasındaki eğlenceli anları çekmeyi başaran fotoğraf atölyesinin sunumu bol kahkahalı geçti.

Film Atölyesinden haber ve belgeseller

Film Atölyesi de hazırladığı kamu spotlarını DMMA katılımcılarına sundu. Çalışmalarda iki gruba ayrılan Film Atölyesi, kamu spotlarının yanı sıra hazırladıkları haberleri de izletti. Film Atölyesi, DMMA ile ilgili bir de belgesel film hazırladı.

GÖRÜNÜM’den DMMA için özel dergi

Etkinliğin son sunumunu GÖRÜNÜM Haber Atölyesi yaptı. Sunumlarında hazırladıkları dergiyi anlatan atölye öğrencileri, haber takibine atölye başlamadan önce duyuru haberleriyle başladıklarını belirtti. GÖRÜNÜM’ün hazırladığı dergide, seminerlerin haberlerinin yanı sara özel araştırma dosyaları ve bilgilendirici metinler de yer aldı.

Katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekildi

Atölye sunumlarının ardından sıra katılım sertifikalarının verilmesine geldi. Atölyeler sertifikalarını atölye hocalarından ve Dekan Prof. Dr. Altun’dan aldı. Moderatörlere de sertifikalarının verilmesinin ardından DMMA, toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesi ve akşam yemeği ile son buldu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/14742
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Dopingle Mücadele Medya Atölyesi sona erdi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat