17 Temmuz 2023, Pazartesi - 10:27

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

DTCF’den “Yeni Medya Çalışmaları Özel Sayısı” buluşması

Tarih: 19 Ekim 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 110

DTCF Halkbilim Topluluğu’nun organize ettiği, folklor/edebiyat’ın “Yeni Medya Çalışmaları Özel Sayısı” için yapılacak buluşma, 23 Ekim Cuma günü saat 10.00 – 12.30 arasında Ankara Üniversitesi Rektörlüğü 100. Yıl Salonu’nda.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih – Coğrafya Fakültesi (DTCF) Halkbilim Topluluğu, folklor/edebiyat’ın “Yeni Medya Çalışmaları Özel Sayısı” için 23 Ekim Cuma günü saat 10.00 – 12.30 arasında Ankara Üniversitesi Rektörlüğü 100. Yıl Salonu’nda bir buluşma düzenliyor. İnternet üzerinden canlı yayımlanacak buluşmada, dergideki bazı makalelerin de sunumu yapılacak.

DTCF Halkbilim Bölümü’nün yılda dört sayı çıkardığı uluslararası hakemli dergisi folklor/edebiyat’ın 83. sayısı “Yeni Medya Çalışmaları” teması ile yayımlandı. Editörlüğünü Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mutlu Binark’ın yaptığı 83. sayıda; il emniyet müdürlüklerinin Twitter kullanımından Türkiye’de sosyal medyanın siyasi katılıma etkilerine, bir Akdeniz köyünde Facebook kullanımına dair etnografik keşif çalışmasından internette zaman olgusuna kadar birçok konu işlendi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/8465
Yol: Ana sayfa » Yazılar » DTCF’den “Yeni Medya Çalışmaları Özel Sayısı” buluşması

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat